Terhességi rosszullét hiánya (beszélgetés)
Én a 11-12. héttől hánytam, 2-3 hétig, addig semmi rosszullétem nem.volt.
Szóval még nálad is megtörténhet. :)
Ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben, akkor ne félj!
Ne aggodj emiatt. Nem mindenkinek van terhessegi rosszullete. Van akinek semmi, van aki meg egesz vegig kuzd.
Nekem ikreim vannak. Egyaltalan nem volt hanyingerem, meg ugy semmi bajom. Egyetlen dolog volt, ami fura volt, hogy a kavera ra sem tudtam nezni, pedig szeretem es mindig kaveztam, de a terhesseg alatt nem.
Minden rendben van, hidd el.
Ne félj, nincs mitől.
A két lányommal semmi rosszullétem nem volt, a fiammal az első trimeszter reggeleit a klotyó közelében töltöttem. Ennek nincs jelentősége.
Én az első terhességemnél egyszer se hánytam, egyszer se voltam rosszul, és nem volt semmi baj.
A mostani baba még a pocakban, de eddig (28 hét) nem hánytam.
A terhességek ilyenek, mindenkinél más, és sajnos ott is lehet baj, ahol vannak tünetek, ahogyan a tünetmentesség sem jelent feltétlenül rosszat.
Ne agyalj 🙂
Két terhesség alatt egyszer sem hánytam, nem jelent semmi bajt.
Sziasztok, jelenleg a 9.hétben vagyok és mondhatni jól vagyok. Abszolút nem hányok. Szagokra mondjuk elég érzékeny vagyok,hànyingerem is van,de tipikus terhességi tünetem nincs. Szerintetek ez baj?:(
Utoljára december 9-én voltam nőgyógyásznál,akkor minden rendben volt a picivel,volt szivhangja is.
Annyira félek :/ Van/volt valaki hasonló cipőben,mint én?
További ajánlott fórumok:
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?
- Sziasztok.Van akinek a 12.hét után is végig megmaradt a terhességi rosszulléte?
- Csak nekem kín ennyire a terhességi rosszullét?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
- Volt akinél a terhesség felénél kezdődtek a rosszullétek?