Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak? (tudásbázis)
Nagyon gratulálok!!! :-)
Örülök, hogy minden rendben van!
További kellemes babavárást!!!
Sziasztok!
Voltam ultrahangon, és azt mondták, minden papírforma szerinti: ver a szívecske, és pontosan olyan idősnek saccolta a gép, mint amennyi a számítások alapján.
Mindenkinek köszi, aki válaszolt! Segített átvészelni a bizonytalanságot.
Hali!
Nálunk 4. terhesség (1 vetélés)
1. 4-13 hétig mindentől rosszul voltam(előszőr azt hittem vírus, mert még volt 1 hét a mensiig)aztán elvágták és még előző nap is dolgoztam
2. 4-7 hétig szörnyű rosszullét aztán vetélés
3. 5-38 hétig még a vizet is kihánytam
4. eddig kétszer hánytam a 4. héten és ennyi, pedig már a 16. hétnél tartunk...
Szóval tényleg mindegyik más. Ne aggódj előre!!! DRUKKOLOK!!!!
Ó, sajnálom! Sajnos, tudom, milyen érzés. Ez az amitől rettegek én is.
Utána már egyáltalán nem voltál rosszul?
Ennek nagyon örülök,mármint, hogy a mostani babád rendben van!Jó sokat vártál rá!
Nekem is volt ilyen terhesség is, olyan is, de 3 terhességem nagyjából egyforma volt ebből a szempontból: a két fiamé és egy tavalyi vetéléssel végződő.
Azzal biztatom magam csütörtökig, hátha z most lány lesz, azért annyira más, mint az eddigiek. (Persze, tudom, hogy ennek nincs komoly tudományos megalapozottsága)
Kislány lesz. :)
Amúgy ahány terhesség annyi tünet. Nekem 3 terhességből most ő maradt meg először, elsővel semmi bajom nem volt, 12 hetesen vetéltem el, a másodikkal végig hánytam, 11 hetesen vetéltem el, most pedig hol hánytam, hol nem és szerencsére nem vetéltem el. :)
Pont úgy "múlt el" a rosszullét, mint máskor a 12. héten. Azzal a különbséggel, hogy ez nem múlt el teljesen.
Egyébként köszi a biztatást, jól jön! :)
Igen, nekem is volt olyan terhességem, ahol már a 7. héten tudtam, hogy a baba nem él, de csak a 11.-en tudták elvégezni a küretet, és végig nagyon rosszul voltam.
És abban is van valami, hogy lehet, hogy nem elmúlt, hanem, hol van, hl nincs. Nagyon fura. Ilyen terhességem még nem volt.
Neked fiad lesz vagy lányod?
Nekem volt h 1hétig semmi tünetem nem volt, aztán visszajött minden tünet, sőt...a 18.hétig hánytam :-D most a 26.hétnél tartok.
Amúgy nem feltétlen jó jel, megértem, hogy aggódsz, de pl. a második terhességemnél, amikor elvetéltem, megvolt minden tünetem, a baba mégsem élt már... :-S
Szóval ez egyénfüggő.
Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
Én most a 8 hét elején vagyok, és az ötödik hét második fejétől nagyon rosszul voltam, a múlt héten viszont fokozatosan jobban lettem. Nem tökéletes a dolog, de SOKKAL jobban vagyok. Amit nem bánnék, de kissé ijesztő. Az egyéb tünetek maradtak: óriás érzékeny mell, no mensi, és a méhemet is érzem időnként.
Ez az ötödik terhességem (két gyerekem van), az utolsó is rosszul végződött, és aggódom kicsit most emiatt a furcsaság miatt. Orvoshoz csak a jövő héten csütörtökön jutok el.
Szóval, ha valakivel előfordult, ilyesmi, az írja meg a tapasztalatait, különösen, ha utána 7 hónappal meg is szült :)! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?
- Sziasztok.Van akinek a 12.hét után is végig megmaradt a terhességi rosszulléte?
- Csak nekem kín ennyire a terhességi rosszullét?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Volt akinél a terhesség felénél kezdődtek a rosszullétek?