Terhességi rosszullét! (beszélgetés)
Szia! A harmadik babánkat várjuk. Az 5-ik héttől szinte folyamatosan émelyegtem, de ezzel a babával nem jutottam a hányásig.
Azt tapasztaltam, hogy ha reggel veszem be az elevitet, akkor tényleg folyamatosan hányingerem volt, de ha lefekvés előtt, akkor jobban voltam. Még mindig van néha egy kis émelygés, de nem vészes.
Kitartás!
Nálam esti rosszullétek voltak.
Fokhagymás ételeket kerültem, mert annak a szaga rendkívül irritált.
Amúgy ha rám tört a rosszullét, lehető legkevesebbet mozogtam, félig ülő testhelyzetben pihentem az ágyban, és úgy nem kellett rohannom a fürdőszobába, kibírható volt.
Az első terhességemet végig hánytam,szédelegtem,a másodiknál a harmadik hónapig voltam rosszul,most csak szédelgek néha.
Tudom,hogy most nem jó,de ha a baba miatt aggódsz,hidd el,neki nem lesz baja,te pedig túléled!
nem tudom mennyit segít.. nekem jót tett. meg a salvus víz. egy próbát megér. :) ezek nem ártanak sem neked sem a törpének :)
Barátnőm a pozitív teszteléstől a szülésig okádott.
Tulajdonképpen mozogni is alig tudott, mert a hirtelen mozdulatoktól is felkavarodott a gyomra.
Meg a szagoktól, az ételektől.
Meg úgy általában mindentől.
Jajj,én sem vagyok terhes,de a terhességem alatt csak akkor hánytam el magam amikor jöttek a fájások...Semmi bajom nem volt egész végig.
Ahogy Te sem én sem segítettem a válaszommal.
Azt mondják sokan hogy ha felébredsz reggel ne kelj fel addig míg nem ettél pár szem kekszet legalább.Nem tudom mi az igazság de állítólag csökkenti a hányingert.
További ajánlott fórumok:
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?
- Sziasztok.Van akinek a 12.hét után is végig megmaradt a terhességi rosszulléte?
- Csak nekem kín ennyire a terhességi rosszullét?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
- Volt akinél a terhesség felénél kezdődtek a rosszullétek?