Terhességeim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Terhességeim
éccaka! :)
nekem van amikor egy zuhanyzás is segít vagy egy csoki megevése, vagy egy kis bujás a Drágámhoz.
A fő, hogy készüljek rá, hogy jaj de jó ekkor meg akkor majd ezt csinálom és akkor az milyen jó lesz.
Oké köszike!!! Kitartok! ez a dolgom!!
Nekem sem ártana már egy kis feltöltődés a párommal!! De mikor????????
Megvolt a pihenés!
Jól feltöltődtünk, nekem pl. lement a vérnyomásom!
kitartáás!
Hát nálunk olyan nem igen lesz!!
Nem mernék még egybe belevágni! Jó ez így ahogy most van!! Azért köszi!
sziaa! nagyon jól vagyunk!
Főleg mostanság mert megint együtt vagyunk, ugyanis az elmúlt 2 hétben a Drágám vagy dolgozott vagy az apujánál volt. De most jövő hét péntekig se munka se semmi csak együtt levés és Börzsönybe menés!
Remélem ti is ilyen jól lesztek mint mi! :)
Éljen éljen!
Muuu!
:-DD
köszi csajok!
én meg drukkolok neked hogy minden oké legyen!
bizony csodásak! a kicsi fim még csak 9 hónapos de már most annyi szeretetet ad .. 5 órát voltam tőle távol, de szabályosan fojtott az ölelése , mikor hazaértem! imádom őket! mindenkinek ilyen csodákat kívánok akiknek még nincs!akiknek van az meg tudja miről beszélek!
csajok! hétvégén bőghetünk!
Hát Brigikém!
Eddig is tudtam, hogy nagyon jó Anya vagy, gratulálok a két Tündérkéhez!!!
na ezt jól végigbőgtem :)) hát igen,minden szenvedést megér az anyaság.. az 1.császár volt 36óra vajúdás után,valószínű most is császároznak,de nem számít :)
aug 25ére vagyok kiírva 2.gyermekemmel,kislányommal,el nem tudom mondani,mit is érzek :) a fiamnál azt éreztem: ennél nagyobb csoda nincs! aztán amikor 2.babám is jelezte h érkezik,rájöttem,h de van: ha még születik gyermeke az ember lányának :)) csodálatos!
én is gratulálok!!!!
:) Gratulálok ehhez a két csodálatos fiúcskához!
Megkönnyeztem.
Nagyon izgultam értetek!!!!!!!!
Pusz
Két gyermekkel áldott meg a sors.. Jó értelemben persze.
Ugrás a teljes írásra: Terhességeim