Tepsis pulykamell, gombával és sajttal recept


kivert vékony pulykamell,
gomba,
sajt,
szendvicstúró,
tejföl,
só,
bors,
petrezselyem, kakukkfű,
bazsalikom ,
piros paprika .
A Tepsis pulykamell, gombával és sajttal elkészítési módja:
A kivert pulyka mellett kevés olajon hirtelen megsütöm és enyhén fűszerezem. A húst kivajazott tepsibe teszem, majd beterítem az előre megpárolt petrezselymes gombával. A túróból, tejfölből és paprikából (+só) körözöttet készítek és evvel befedem a gombát. Még egy réteg húst teszek ezek tetejére, majd vastagon befedem a sajttal. Használhatok többféle sajtot is (pl. füstölt), így összetettebb lesz az íz. 1/2 óra sütés után petrezselymes burgonyával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. máj. 28. 20:49
A tepsis pulykamell, gombával és sajttal elkészítési módja és hozzávalói.