Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tepsiben sült, pácolt csirkecombok recept

Tepsiben sült, pácolt csirkecombok recept

A Tepsiben sült, pácolt csirkecombok hozzávalói:
20 db csirke felsőcomb
vegeta
olaj
2 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma


Tepsiben sült, pácolt csirkecombok 1.Tepsiben sült, pácolt csirkecombok 2.


A Tepsiben sült, pácolt csirkecombok elkészítési módja:
A megsózott combokat egy alkalmas edénybe rakom, vegetával fűszerezem, olajjal meglocsolom. Lefedem és egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap tepsibe helyezem a húsokat, megszórom a cikkekre vágott vöröshagymával, a fokhagymagerezdekkel. Alufóliával letakarom, 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütöm. A combokat megfordítom, letakarva visszateszem 20 percre. Befejezésül leveszem a tepsiről a fóliát, és 5-10 percig pirítom a husikat.

Tetszőleges körettel tálalom: pl. vegyes mexikói zöldséggel, vagy a pillanatok alatt elkészíthető bulgurral, mellé csemegeuborkával.


Kategória: Húsételek receptjei


A tepsiben sült, pácolt csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook