Tepsiben sült, pácolt csirkecombok recept
A Tepsiben sült, pácolt csirkecombok hozzávalói:20 db csirke felsőcomb
vegeta
olaj
2 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
A Tepsiben sült, pácolt csirkecombok elkészítési módja:
A megsózott combokat egy alkalmas edénybe rakom, vegetával fűszerezem, olajjal meglocsolom. Lefedem és egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap tepsibe helyezem a húsokat, megszórom a cikkekre vágott vöröshagymával, a fokhagymagerezdekkel. Alufóliával letakarom, 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütöm. A combokat megfordítom, letakarva visszateszem 20 percre. Befejezésül leveszem a tepsiről a fóliát, és 5-10 percig pirítom a husikat.
Tetszőleges körettel tálalom: pl. vegyes mexikói zöldséggel, vagy a pillanatok alatt elkészíthető bulgurral, mellé csemegeuborkával.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2021. júl. 25. 23:57
A tepsiben sült, pácolt csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.