Borsós virsliragu bőrkével recept
80 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Borsós virsliragu bőrkével hozzávalói:
25 dkg sertésbőrke
25 dkg gomba
20 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott)
2 pár virsli
2 gerezd fokhagyma
1 db vöröshagyma
2 ek. étolaj
ízlés szerint:
patikasó, őrölt bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, fűszerpaprika
A Borsós virsliragu bőrkével elkészítési módja:
A feldarabolt sertésbőrkét kb. 1 órán át előfőztem. Közben az olajon megdinszteltem a megtisztított és felszeletelt vöröshagymát és fokhagymát, majd a felszeletelt gombát is hozzáadtam. 10 perc pirítás után beletettem a zöldborsót, beleszeleteltem a virsliket, majd az előfőzött sertésbőrkét is. Fedő alatt együtt pirítottam még kb. 15 percig néha megkevergetve. Tetszőleges körettel tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. jún. 28. 17:00
A borsós virsliragu bőrkével elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.