Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borsós virsliragu bőrkével recept

Borsós virsliragu bőrkével recept

Elkészítési idő 80 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Borsós virsliragu bőrkével hozzávalói:
25 dkg sertésbőrke
25 dkg gomba
20 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott)
2 pár virsli
2 gerezd fokhagyma
1 db vöröshagyma
2 ek. étolaj
ízlés szerint:
patikasó, őrölt bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, fűszerpaprika


Borsós virsliragu bőrkével

A Borsós virsliragu bőrkével elkészítési módja:
A feldarabolt sertésbőrkét kb. 1 órán át előfőztem. Közben az olajon megdinszteltem a megtisztított és felszeletelt vöröshagymát és fokhagymát, majd a felszeletelt gombát is hozzáadtam. 10 perc pirítás után beletettem a zöldborsót, beleszeleteltem a virsliket, majd az előfőzött sertésbőrkét is. Fedő alatt együtt pirítottam még kb. 15 percig néha megkevergetve. Tetszőleges körettel tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A borsós virsliragu bőrkével elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook