Pulykás finomság recept
A Pulykás finomság hozzávalói:1 kg pulykahús (mell v. felsőcomb)
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
majoranna és liszt
bors és pirospaprika
1 doboz tejföl
sajt (tetejére)
A Pulykás finomság elkészítési módja:
A húst fölszeletelgetjük(ahogy sikerül-comb esetében) majd besózzuk.Ezután megforgatjuk a majoranna-liszt-pirospaprika-bors keverékében. Hőálló tálba tesszük és rétegeket pakolunk:hús,vöröshagymakarika,fokhagymakarika.Majd a tejföllel leöntjük és megszórjuk reszelt sajttal a tetejét.Lefedve a sütőbe sütjük készre.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Laryan, 2008. jan. 7. 18:08
A pulykás finomság elkészítési módja és hozzávalói.