Tepertőkrém parasztosan recept


30 dkg. sertés tepertő,
2 db. nagyobb vöröshagyma,
2 db. főtt tojás,
1 evőkanál édes-nemes fűszerpaprika,
1 kiskanál őrölt fekete bors,
1 evőkanál mustár,
2 gerezd fokhagyma,
1 kiskanál őrölt köménymag,
só szükség, illetve ízlés szerint
A Tepertőkrém parasztosan elkészítési módja:
A tojásokat keményre főzzük, majd a z apróra vágott vöröshagymával, fokhagymával és tepertővel együtt ledaráljuk.A közepesen lágy masszához hozzáadjuk a fűszerpaprikát, őrölt fekete borsot, köménymagot, mustárt, ízlés szerint sózzuk és az egészet alaposan összekeverjük. Hűtőbe téve kb. - 2 - 3 órán keresztül pihentetjük. Forró teával, pirítós kenyérre kenve kiváló reggeli, vacsora.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2008. dec. 21. 04:05
A tepertőkrém parasztosan elkészítési módja és hozzávalói.