Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Leves gombaporból recept

Leves gombaporból recept

Elkészítési idő 60 perc

A Leves gombaporból hozzávalói:
1 dl. vegyes gombapor ( vagy gombadara )
3 dl. víz,
1 evőkanál liszt,
1 evőkanál olaj,
1 kiskanál édes-nemes fűszerpaprika,
10dkg. rizs,
só.
1 csokor petrezselyemzöld,


A Leves gombaporból elkészítési módja:
A langyos vízhez hozzáadjuk a gombaport és kb. 30-40 percig áztatjuk. Ezalatt rántást készítünk a lisztből, olajból és azt megpaprikázzuk. A közben felfőzött lét berántjuk, sózzuk, a riszt beletesszük és készre főzzük, majd apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A leves gombaporból elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook