Tényleg olyan rossz az amerikai konyha? (tudásbázis kérdés)
Én nagyon szeretem.Több időt tud együtt lenni a család....!
Mi sokat főzünk, és a kajaszag elkerülhető egy nagyon jó minőségű, erős szagelszívóval, azon nem szabad spórolni.Egy kis szellőztetés sem árt, kis friss oxigén.....
A nővéreméknél külön van a konyha, náluk aztán az összes helyiségben lehet érezni, ha főznek, pedig ott is van elszívó, csak nem a legjobb.Úgyhogy a kajaszag nem érv ellene, szerintem😉.
Laktam mindkettőben az amerikai stílusú sokkal otthonosabb, főleg a karácsony....Készülődés közben is együtt😍!
Van akinek bejón, de nem mindenáron kéne majmolni az amerikaiakat...köztudomású, hogy nemsokat főznek..ott lehet is mindig friss illat,és csilivili rend...
Az van, és szeretem. Főzés közben is együtt vagyunk, vagy leülök a gép elé, stb.
Egy impozáns, nagy(!) térben akár mutathat is jól, de ez manapság nem jellemző, leginkább a nappali egyik sarkában alakítanak ki főzősarkot, összességében max. 25-30 nm-en.
Mi nemrégiben építkeztünk, de nem választottuk ezt a megoldást. Mi az önálló funkciójú, de egyenként is nagy helyiségek hívei vagyunk: legyen konyha, ebédlő és nappali, külön.
szagelszívóval és rejtett falba húzható ajtóval vagy harmonikaajtóval szerintem jó, nekünk is egyben van a nappalival, sokat is szellőztetek, ha főzök. Ebből a szempontból nem praktikus.
Nekem nem kellene. A konyha legyen külön. De ízlések és pofonok....
Nekünk is amerikai típusú konyhánk étkezővel van,én szeretem,ha családcentrikus vagy akkor be fog jönni:)
Nekünk is az van. Meg szagelszívó. Én nem választanék másikat. Mindig ilyenre vágytam és nem csalódtam benne.
Nekem is amerikai típusú konyhám lesz, kíváncsi vagyok, milyen érzés lesz :)
Nekem is azért esett a választásom rá, mert amig én főzök, addig a lányom is ott lehet velem.
A mostani lakásban meg teljesen külön van minden és nem szeretek kimenni a konyhába.
Én a scavolini reflex nevű konyháját választottam ki, nagyon kíváncsi leszek, hogy fog kinézni nálam :)
[link]
Nekem nagyon tetszik:)
Ha egyszer majd lesz házam:)Vagy lakásom, akkor tuti, hogy olyat szeretnék:)
Én nem szeretem azt, hogy "el vagyok zárva" a konyhában!
Ez Nekem is tetszene! Sajna ilyenről már lemaradtam! Vagy kitudja, mit hoz még az élet!
Nem rossz, ha valaki szeret főzni. De! Amerikában a boltok háromnegyede félkész, háromnegyedkész ételekkel van tele, szóval az életstílus miatt keveset főzőcskéznek othon, inkább ilyeneket vesznek és esznek, meg ugye gyorséttermekbe járnak.
Az attól függ hol a konyha a lakásba
Ízlések és pofonok...
Nekünk spec. az van. Én szeretem. Van szagelszívó, meg főzés után ki szoktam szellőztetni. Azonkívül "rendre" szoktat...
A kaja förtelmes :D DE ha a ház kialakításánra gondolsz én nagyon szeretem. A szagok tényleg jönnek -mennek de van ajtó és szagelszívó.
Ez nálunk is igy történik, ha kinyitom az ajtót :)
:DDDD 3 nap alatt eldöntötted?
Szerintem pont ellenkezoleg, nagyon jo megoldas.
Úgy döntöttem tök jó az amerikai konyha. Míg teszek veszek a konyhába, addig a kislányom az étkező asztalnál írja a háziját, a hites uram pedig ott nézi a tévét pár méterre tőlem a fotelból.Hm
Szerintem nem praktikus ha egy légtérben van a konyha a nappalival...Főleg a szagok miatt.
Különben nekem is tetszenek a nagy, tágas belterek :)
én nem választanám! Minden helyiségnek megvan a maga funkciója..
Oh, én is jó vagyok. A pontos kérdés: Amerikai tipusú konyha. Egybe a nappalival. Na senki nem fogja megnézni a kérdést, jaaajjj
Miért? Mit hallottál róla? Meg mi számít amerikai ételnek? Hamburger?
Tényleg olyan rossz az amerikai konyha?
További ajánlott fórumok: