Milyen színűre festessem amerikai konyhás nappalinkat? (beszélgetés)
De szép neve van....
Ok én is megyek....ha már nem süt ide a nap,lemosom a kocsit....úgy is gyér a forgalom:S
Az enyém se tisztaság mániás....csak rendmániás:)
Kicsit fárasztó...de aszem össze tehetem a kezem h ilyen....szégyen ide szégyen oda....sokszor ö pakol utánam:D....ha el vagyok havazva:S
Az is jóóó....de ahogy gondolod...az ajánlatom áll:)
Szívesen segítek!
:)
A hetekben megyek egy babaszoba festésre...majd teszek fel képet ha kész:)
Ááááá van egy üzletem...egész más jellegű....
De ami szabad időm van....má kreálkodok:D
Az uram viszont rendmániás...és ez jó nagy kupival jár....még jó h nem látja mi van a konyhában....két napja varrok....és elöl minden....holnap össze kell pakolnom me jön haza a hetelésből azt sokkot kap:)
szuper az ötlet!Mondom,átnézem tüzetesen a naplódat,meg a mesefigurákat is!Én Micimackó-fan vagyok,de majd pontosan kitalálom hogy mit-hova akarok.Na..most ezen fogok agyalni,ahogy magam ismerem.
Egyébként köszi!
Kicsit rossz mikor arra gondolok h 40-en....mikor tinike voltam,számomra egy 40éves öreg volt:P....De teljesen jól érzem magam:)
Nagyok a gyerekek....jöhetünk mehetünk a párommal még egy jó darabig,járókeret nélkül....:DD
A polszki,90ese évjáratú,mint a lányom
A fiamé 92-es mint a fiam
Szoktak is röhögni h én jó szarul járnék egy 70-es évjáratúval:DDD...b@ssszus az má veterán:D...még jó h a nőket ilyen korán nem írják le:DDD
Azért ezt a jófejséget a gyerekeim nem mindig látják így:)
A fiam is most kapott egyet....Azt mondta meg ne próbáljam meglepni egy kék kispolszkival:D....
Nem volt drága,az övé sem ...ha az én kocsimat töri össze,abban egyszeri kár nagyobb összeg:(
De jól és biztonságosan vezet mind a két gyerekem....ez viszont kicsit megnyugtat....
oké,sikerült feltenni.
hááát...nem egy mestermű,bár ez az első gobelinem.A gyerekszobába szánom.
További ajánlott fórumok:
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Az amerikai gazdaság kihat a magyar gazdaságra is, így az egyedekre is. Te mit vársz, mit remélsz Barack Obamától?
- Király Viktor az amerikai Voice-ban
- Beköltözött a nappalinkba egy tücsök, mit tegyünk?
- Milyen szinüre festessem 10 éves kisfiam szobáját?
- Kép a a leendő nappalinkról. Milyenre festenétek?