Tényleg fogyaszt a Perfect Slim? (beszélgetés)
Bocs, de ebben nem kevés bibi van, az sem volt szakember, aki ezt összeállította.
Pl. a fenolftalein egy sima hashajtó, kis mennyiségben teljesen ártalmatlan, a Bilagitban mindig is jelen volt, bár gy ideje kihagyták belőle.
A GMP pedig nem hatóanyag, hanem a Good Manufacturing Practice rövidítése, "avagy a helyes gyártási gyakorlat". Magyarországon gyógyszerek gyártása (beleértve azok formulálását, elsődleges és másodlagos csomagolását, felszabadítását, raktározását, minőségellenőrző vizsgálatát, harmadik országbeli importját is) csak az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által kibocsátott, érvényes gyógyszergyártási engedély, illetve GMP megfelelőség igazolás birtokában végezhető. Ezek szúrtak szemet így elsőre......Ettől függetlenül tény, hogy kevesebb kalóriabevitel, több sport és nem kell mellé semmi más.
Sziasztok!
Én kipróbáltam,de semmit nem használt...sőt mintha éhesebb lettem volna tőle.18 kg-t szerettem volna leadni, ami a szülés után maradt rajtam.A tabletta mellett diétáztam is és tornáztam rendszeresen az egy hónap alatt,és 1 kg-t fogytam...azóta a tabletta nélkül lement kg 2 hónap alatt 7kg.szóval egyáltalán nem ajánlom senkinek.felesleges pénz kidobás-átverés az egész.sosem hittem az ilyen dolgokban,de gondoltam most kipróbálom,hátha rásegítésnek jó lesz..
Bocsi most nézem a link nem jó akkor ide bemásolom
Egészségre káros fogyasztószer
2009-01-12 13:07:37, hétfő
Itt az egészségre káros fogyasztószerek listája!
Az amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Hatóság (USA Food and Drug Administration - FDA) figyelmezteti az amerikai vásárlókat: ne vegyék meg a következő, kizárólag természetes alapanyagokból állóként reklámozott, mégis gyógyszereket tartalmazó fogyasztószereket, mert kockázatnak teszik ki magukat.
Ezeket a fogyasztószereket javarészt interneten árusítják, de előfordul, hogy üzletekben is. Az FDA már lépéseket tett az említett termékek kereskedelemből való kivonására az USA-ban.
Az egészségre kockázatos fogyasztószerek listája hosszú, 28 terméket tartalmaz, név szerint a következőket:
Fatloss Slimming
2 Day Diet
3x Slimming Power
Japan Lingzhi 24 Hours Diet
5x Imelda Perfect Slimming
3 Day Diet
7 Day Herbal Slim
8 Factor Diet
7 Diet Day/Night Formula
999 Fitness Essence
Extrim Plus
GMP
Imelda Perfect Slim
Lida DaiDaihua
Miaozi Slim Capsules
Perfect Slim
Perfect Slim 5x
Phyto Shape
ProSlim Plus
Royal Slimming Formula
Slim 3 in 1
Slim Express 360
Slimtech
Somotrim
Superslim
TripleSlim
Zhen de Shou
Venom Hyperdrive 3.0
A legtöbbjükben jelen van a sibutramin, amely magas vérnyomást okoz, szívritmus-zavarokkal, görcsökkel, szívrohamot, sztrókot okozhat, és más, a páciens által szedett gyógyszerekkel interakcióba kerülve, növeli a mellékhatások kockázatát. A sibutramin hatását nem vizsgálták terhes és szoptató anyákra, sem 16 évesnél fiatalabb gyermekekre.
Egy másik, a fogyasztószerekben gyakran használt gyógyszer a rimonabant, az USA-ban nincs is engedélyezve. Európában a használata során azt tapasztalták az egészségügyi hatóságok, hogy szedése fokozza a depresszió és az öngyilkos gondolatokra való hajlam kockázatát. Az elmúlt két év alatt a rimonabantnak Európában 5 halálesettel és 720 kedvezőtlen eseménnyel - mellékhatással - való összefüggéséről érkezett bejelentés.
Tartalmaztak még a vizsgált gyanús fogyasztószerek fenitoint, ami epilepszia-elleni gyógyszer, továbbá fenolftaleint, ami a kémiai laboratóriumok eszköztárába tartozó szer, és felmerült vele kapcsolatban, hogy feltételezhetően rákkeltő anyag. Némelyik aktív hatóanyag mennyisége messze meghaladta a gyógyszerhatóság által ajánlott mértéket - ami a szer fogyasztója számára fokozott kockázatot jelent.
Ezek a testsúlycsökkentő termékek gyakran mint "táplálékkiegészítők" - "dietary supplements" vannak forgalmazva és reklámozva sok website-on és némely üzletekben. Van, amelyik kifejezetten "természetes" összetételűként, illetve kizárólag növényi összetevőket tartalmazóként hirdeti magát - az ilyenek a potenciálisan veszélyes összetevőket nem szerepeltetik a termék összetételét felsoroló listán. Ezeket a termékeket nem is hagyhatta jóvá a hatóság, árusításuk illegális.
A gyógyszerhatóság azt tanácsolja, hogy a felsorolt fogyasztószerek szedését fogyasztóik haladéktalanul hagyják abba.
Igen a reklámja nagyon meggyőző de kicsit utánajártam és ezt találtam:
A terméknek nincs oéti engedélyszáma szerintem semmi más sem nem is értem hogyan árulhatják.
Más fórumokon írták, hogy nem fizetnek vissza semmit hiába küldték vissza a terméket. Bevizsgálás során kiderült kukoricakeményítő a fő összetevője amiket állít, hogy 7 féle növényi kivonat van benne az még nyomokban sem található meg. Szerintem ne rendeld meg.
A fogyásbiznisz óriási üzlet, hiszen rengeteg ember vágyát lovagolja meg: Könnyen, energia befektetés nélkül leadni a kilókat.
Az energiamegmaradás törvénye alapján lefogyni viszont csak negatív kalóriamérleggel lehet. Ezt az alaptörvényt még nem írta felül senki.
Ugyanarramint amit te mondtál.
Csak én bonyolultabban fogalmazok, hogy senki ne értse. ;-)
Nekem csak a cukorbetegséggel volt tapasztalatom. Amikor a férjemnek szigorúan, meghatározott kalóriával és szénhidráttartalommal állítottam össze a diétáját, akkor 25 kg-ot lefogyott.
Hagyd a fogyasztó bogyókat, feleslegesek.
Sziasztok!
II.tipusú diabetes miatt nagy szükségem lenne kb 15-20 kg túlsúly lepattintására.
Most a kalóriaszámolgatós-naplózós diétát szenvedem, és nemrég olvastam a neten erről az új csodaszerről, a Perfect slimről. Meglepetésemre a Hoxa fogyokúrás fórumain semmilyen post nem született még erről, az egész oldalon csak a hirdetésüket látom, de hát ugye messziről jött ember...
Olyan hozzászólókra várnék, akiknek már van ilyen-olyan tapasztalatuk ezzel a szerrel.