Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Pokoli rokonok - RTL sorozat fórum

Pokoli rokonok - RTL sorozat (beszélgetés)

1 2
35. Lili44
tegnap 21:08
Kezd ellaposodni ez a sorozat is.
34. Ildi (válaszként erre: 33. - Janderka)
jan. 11. 02:38
Hatalmas forma volt amíg nem reptették innen 2x aztán végleg:( Azóta ez a fórum már nem ua.:(
33. Janderka (válaszként erre: 32. - Ildi)
jan. 11. 02:36
Ja, akkor már értem, mért nem értettemm :)
32. Ildi (válaszként erre: 31. - Janderka)
jan. 11. 02:27
Húha..ezt hosszú lenne elmesélni,itt futott be óriási karriert...😀
31. Janderka (válaszként erre: 2. - Ildi)
jan. 11. 02:21
Izé... Milyen Margit? És milyen rokonai?
30. Ildi (válaszként erre: 5. - Fokhagyma)
jan. 11. 00:28
Már rég meg kellett volna filmesíteni🙂
jan. 10. 04:19
Tegnap belenéztem. Továbbkapcsoltam.
28. Janderka (válaszként erre: 9. - Piroska52)
jan. 10. 03:53

Érdekes, hogy bár Zalán már 30 éves, de ezek szerint soha eddig mélyebben nem firtatták, hogy ki is lehetett az apja. Most bezzeg elindul a gyanakvás a hirtelen visszatérő Guba láttán. Pedig 1993-94-ben az akkor 20 év körüli Dusi attól még, hogy falusi volt, jöhetett-mehetett bármerre a világba pasizni. Ahoyg Pantallósra is csak odatévedt néha-néha egy-egy idegen fiatal manus.

Mégis nagy valószínűség szerint Tóni lesz az elkövető. Noha Dusi biztos nem csak vele kavart akkoriban.

jan. 10. 01:06
Színvonal.
jan. 9. 23:05
Ha a nagyon nagy bugyutaságokat kihagynák belőle még akár egy élvezetes sorozat is lehetne.
25. Janderka (válaszként erre: 24. - Sirga)
jan. 9. 17:44
A Hazatalász nekem is, bár a második évadot szerintem már a sugárzás előtt/alatt elkaszálták. Olyan összecsapott lett. Pedig az is sikeres sokrészes licence volt. (Hiába no, még másolni se tudnak...)
24. Sirga (válaszként erre: 16. - Janderka)
jan. 9. 17:40

Én is várok még kicsit - bár a 2. rész után nagyon gondolkodtam, hogy egyáltalán folytassam-e.

A MKF-től hidegrázást kapok. Az Örökösök első évada még tetszett: tetszett az alapötlet is, a fordulatok is. Aztán ellaposodott. Keresztanyut addig se bírtam.

Ami nekem tetszett, az a Bátrak földje és a Hazatalálsz volt. :)

23. Janderka (válaszként erre: 21. - Enissa)
jan. 9. 16:01

Én szeretem (szeretném) a magyar alkotásokat. De nyitott volnék másra is. Csak nem nagyon találok kedvemre valót. Van amikor a feliratossága tántorít el.

Korunkban játszódó (+/-50 év) időutazásos, -ugrásos, -hurkos filmek, sorozatok érdekelnének. Mint amiyen régesrég a Sliders is volt.

jan. 9. 15:40
Nem nézem.
21. Enissa (válaszként erre: 18. - Janderka)
jan. 9. 15:38

Nekem nem volt ilyen csatornám, így nem tudom ott mit adnak.

De muszáj "csak" magyar sorozatot nézni?

Olyan jó filmek is vannak.

jan. 9. 14:42
Én pl nagyon vártam a Lea 7 életet második évadát. Az első nagyon bejött. De semmi. Helyette csupa érzékenyító amcsi limonádé, utopisztikus fantasy, vérben úszó horror, vagy történelmi akcióthiller. Mióta bejött a Netflix, már vagy ötször mondtam le hosszú hónapokra. Most se fut nálam egyetlen streaming se.
19. Piroska52 (válaszként erre: 18. - Janderka)
jan. 9. 14:06

Ez így van.

Sok gagyi, nézhetetlen baromság.

Ritka az amikor találok egy jót.

jan. 9. 13:13

Magyar sorozatok nincsenek.

És a streaming nagyja is egy rakat sz@r - csak agyonahazudják róluk a reklámokban hogy jók.

17. Enissa (válaszként erre: 16. - Janderka)
jan. 9. 12:46
Ha neked sem tetszik, miért nem nézel a neten minőségi filmeket?
jan. 9. 10:27

No, úgy látom nem lett a szívetek csücske a sorozat.

Mondjuk tényleg több fronton is túlzó máris túl sok áthallás van a korábbi Hámori féle borzalmakból. De én még reménykedem. Jobb híján.

Mert ha őszinte akarok lennei a MKF sem egy vaszsiszdasz. De ott legalább van egy hete a nézőnek, hogy kiürüljön belőle a gyagyi.

jan. 9. 10:02

Pedig jó színészeink vannak ,,a karakter amit kiírnak nekik,,hát igen.

Legtöbbet én is a Mi kis falunkból láttam,tetszett.

Viszont a rengeteg reklámhoz is kevés türelmem van már.

14. Enissa
jan. 9. 09:28

Offolok, nem tudom melyik magyar sorozatból néztem meg 2 részt. Katasztrófa volt számomra, buta blődség.

Így egyet sem nézek már. Az RTL-t messziről kerülöm.

És nem azért, mert magyar sorozat, hanem valahol úgy érzem kb. ilyen idiótáknak nézik is a nézőket, mint a szereplőket.

A békebeli kis limonádékat szívesen megnézem, de én jó filmet mostanában magyar alkotásban nem láttam. :/ Erőltetett humor.

13. libikóka (válaszként erre: 8. - Piroska52)
jan. 9. 09:27
Kétségtelen hogy nem ritka az ilyen "életkép":))
jan. 9. 09:14

Belenéztem talán a második részbe. Ilyen gyatra színészi játékkal ritkán találkozom. A történet is lapos, jó magyar módra politikai áthallásos, és az egész olyan gagyi. Szóval nem töltöm vele az időmet.

Kiváncsi voltam, hogy értékeli a nép, 2,3/10-et találtam. Nem csodálom.

11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Cimpi)
jan. 9. 08:56

Így látom én is. Kivételt képez a mi kis falunk első sorozata. Azon még tudtam nevetni.

A mostani sorozatok számomra nézhetetlenek, de az RTL szintén.

Egyre ritkábban adnak olyan műsort, amiért érdemes az időmet adni.

10. cimpi
jan. 9. 08:47
Az első részt néztem,de.... ennyi volt.Igaz nekem nem sok magyar sorozat jött be eddig.Mostanában a Hazatalász c. sori tetszett csak. A mi kis falunk,Keresztanyu,Drága örökösök,.. stb nekem nézhetetlen-(erőltetett gagyi) Pokoli rokonok is nagyon meseszerű.. s a színészek játéka sem a legjobb..Főleg Dobó Kata szörnyű) --de ez nézőpont kérdése..
9. Piroska52 (válaszként erre: 8. - Piroska52)
jan. 9. 08:38
A Zalán gyerekről meg majd kiderül, tuti, hogy a Tóni fia.
8. Piroska52 (válaszként erre: 7. - Libikóka)
jan. 9. 08:37

Az öreg állandóan ordít.

A fia meg buta mint a tök.

7. libikóka (válaszként erre: 4. - Piroska52)
jan. 9. 08:34
Hát igen:))
jan. 9. 08:30
Felejtős, az első két részt láttam, a többi nem érdekel.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook