Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Pokoli rokonok - RTL sorozat fórum

Pokoli rokonok - RTL sorozat (beszélgetés)

ma 13:13

Magyar sorozatok nincsenek.

És a streaming nagyja is egy rakat sz@r - csak agyonahazudják róluk a reklámokban hogy jók.

17. Enissa (válaszként erre: 16. - Janderka)
ma 12:46
Ha neked sem tetszik, miért nem nézel a neten minőségi filmeket?
ma 10:27

No, úgy látom nem lett a szívetek csücske a sorozat.

Mondjuk tényleg több fronton is túlzó máris túl sok áthallás van a korábbi Hámori féle borzalmakból. De én még reménykedem. Jobb híján.

Mert ha őszinte akarok lennei a MKF sem egy vaszsiszdasz. De ott legalább van egy hete a nézőnek, hogy kiürüljön belőle a gyagyi.

ma 10:02

Pedig jó színészeink vannak ,,a karakter amit kiírnak nekik,,hát igen.

Legtöbbet én is a Mi kis falunkból láttam,tetszett.

Viszont a rengeteg reklámhoz is kevés türelmem van már.

14. Enissa
ma 09:28

Offolok, nem tudom melyik magyar sorozatból néztem meg 2 részt. Katasztrófa volt számomra, buta blődség.

Így egyet sem nézek már. Az RTL-t messziről kerülöm.

És nem azért, mert magyar sorozat, hanem valahol úgy érzem kb. ilyen idiótáknak nézik is a nézőket, mint a szereplőket.

A békebeli kis limonádékat szívesen megnézem, de én jó filmet mostanában magyar alkotásban nem láttam. :/ Erőltetett humor.

13. libikóka (válaszként erre: 8. - Piroska52)
ma 09:27
Kétségtelen hogy nem ritka az ilyen "életkép":))
ma 09:14

Belenéztem talán a második részbe. Ilyen gyatra színészi játékkal ritkán találkozom. A történet is lapos, jó magyar módra politikai áthallásos, és az egész olyan gagyi. Szóval nem töltöm vele az időmet.

Kiváncsi voltam, hogy értékeli a nép, 2,3/10-et találtam. Nem csodálom.

11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Cimpi)
ma 08:56

Így látom én is. Kivételt képez a mi kis falunk első sorozata. Azon még tudtam nevetni.

A mostani sorozatok számomra nézhetetlenek, de az RTL szintén.

Egyre ritkábban adnak olyan műsort, amiért érdemes az időmet adni.

10. cimpi
ma 08:47
Az első részt néztem,de.... ennyi volt.Igaz nekem nem sok magyar sorozat jött be eddig.Mostanában a Hazatalász c. sori tetszett csak. A mi kis falunk,Keresztanyu,Drága örökösök,.. stb nekem nézhetetlen-(erőltetett gagyi) Pokoli rokonok is nagyon meseszerű.. s a színészek játéka sem a legjobb..Főleg Dobó Kata szörnyű) --de ez nézőpont kérdése..
9. Piroska52 (válaszként erre: 8. - Piroska52)
ma 08:38
A Zalán gyerekről meg majd kiderül, tuti, hogy a Tóni fia.
8. Piroska52 (válaszként erre: 7. - Libikóka)
ma 08:37

Az öreg állandóan ordít.

A fia meg buta mint a tök.

7. libikóka (válaszként erre: 4. - Piroska52)
ma 08:34
Hát igen:))
ma 08:30
Felejtős, az első két részt láttam, a többi nem érdekel.
5. fokhagyma (válaszként erre: 2. - Ildi)
ma 08:20
Így van. Az ő történetei jobbak lennének, mint a film.
4. Piroska52 (válaszként erre: 3. - Libikóka)
ma 07:51

Árpa Attila miatt kezdtem, de az két ,,,Fejes,,, meg a ,,,Aczél família,,, borzasztó.

Még nem tudom.

ma 07:46

Két részt adtam magamnak.Árpa Attilát kedvelem,,csupán ezért.

Gondoltam hátha.

Aztán eszembe se jutott odakapcsolni.Úgyhogy ennyi.

2. Ildi (válaszként erre: 1. - Janderka)
ma 00:46
Margit tudna itt erről véleményt mondani,Ő igencsak otthon van rokonok terén😁
tegnap 23:27

Be kell lássam, egyelőre nem olyan rossz sorozat ez, mint amire a Keresztanyu vagy a Drága Örökösök alapján számítottam - bár a legeslegelején egyik sem indult úgy, mint amilyenné igen hamar vált... Reméljük ezt nem szúrják el. Jobb híján ugyanis nézne valamit a magyar - még ha az alapötlet ezúttal sem magyar.

Viszont, hogy kritikai énünk se rejtsük véka alá, van azért néhány furcsaság az "alapfelállásban".

Ha Id. Gubáné nyugdíjasotthonban is volt már évek óta, a házát hogy hagyhatta a kőgazdag szomszéd keresztrokon így lepusztulni, hogy akár még az egerek is ellephessék? Hiszen ez neki is gondot okozhatott volna már. Sőt a piperkőc polgármester, mint a község első embere - ha másként nem, településképileg - ugyancsak hogy hagyhatta mindezt éveken át?

Illetve ha Fejes valóban annyira gazdag, hogy náluk úgy hullhatnak a húszezres bankók a falból, mint máshol a salétrom, akkor hogyhogy egy ilyen romos ikerház másik felében él? És hogy nincs neki is legalább egy fele akkora uradalma Pantallóson, mint Gubának volt Pesten?

Ami viszont tetszik, hogy jól vannak felépítve a családok közti szembenállások generációs szintjei. A legidősebbek erőesen utálkoznak egymás iránt, a középkorúak már kompromisszumképesebbek, a fiatalok meg már tesznek rá, hogy a felmenőik réges rég mi rosszat és miért is gondoltak a másikról. Még ha furcsa is kicsit, hogy 30-40 évre visszanyúló titkokra mindig épp akkor kezd el fény deürülni, mikor mi nézők épp belépünk a szereplők életébe. És az addigi békés falu pont akkortól válik biliborulásoktól hangossá, mikortól felbukkan a rég nem látott elszármazott és családja. :)

Nektek mi a véleményetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook