Pokoli rokonok - RTL sorozat (beszélgetés)
Érdekes, hogy bár Zalán már 30 éves, de ezek szerint soha eddig mélyebben nem firtatták, hogy ki is lehetett az apja. Most bezzeg elindul a gyanakvás a hirtelen visszatérő Guba láttán. Pedig 1993-94-ben az akkor 20 év körüli Dusi attól még, hogy falusi volt, jöhetett-mehetett bármerre a világba pasizni. Ahoyg Pantallósra is csak odatévedt néha-néha egy-egy idegen fiatal manus.
Mégis nagy valószínűség szerint Tóni lesz az elkövető. Noha Dusi biztos nem csak vele kavart akkoriban.
Én is várok még kicsit - bár a 2. rész után nagyon gondolkodtam, hogy egyáltalán folytassam-e.
A MKF-től hidegrázást kapok. Az Örökösök első évada még tetszett: tetszett az alapötlet is, a fordulatok is. Aztán ellaposodott. Keresztanyut addig se bírtam.
Ami nekem tetszett, az a Bátrak földje és a Hazatalálsz volt. :)
Én szeretem (szeretném) a magyar alkotásokat. De nyitott volnék másra is. Csak nem nagyon találok kedvemre valót. Van amikor a feliratossága tántorít el.
Korunkban játszódó (+/-50 év) időutazásos, -ugrásos, -hurkos filmek, sorozatok érdekelnének. Mint amiyen régesrég a Sliders is volt.
Nekem nem volt ilyen csatornám, így nem tudom ott mit adnak.
De muszáj "csak" magyar sorozatot nézni?
Olyan jó filmek is vannak.
Ez így van.
Sok gagyi, nézhetetlen baromság.
Ritka az amikor találok egy jót.
Magyar sorozatok nincsenek.
És a streaming nagyja is egy rakat sz@r - csak agyonahazudják róluk a reklámokban hogy jók.
No, úgy látom nem lett a szívetek csücske a sorozat.
Mondjuk tényleg több fronton is túlzó máris túl sok áthallás van a korábbi Hámori féle borzalmakból. De én még reménykedem. Jobb híján.
Mert ha őszinte akarok lennei a MKF sem egy vaszsiszdasz. De ott legalább van egy hete a nézőnek, hogy kiürüljön belőle a gyagyi.
Pedig jó színészeink vannak ,,a karakter amit kiírnak nekik,,hát igen.
Legtöbbet én is a Mi kis falunkból láttam,tetszett.
Viszont a rengeteg reklámhoz is kevés türelmem van már.
Offolok, nem tudom melyik magyar sorozatból néztem meg 2 részt. Katasztrófa volt számomra, buta blődség.
Így egyet sem nézek már. Az RTL-t messziről kerülöm.
És nem azért, mert magyar sorozat, hanem valahol úgy érzem kb. ilyen idiótáknak nézik is a nézőket, mint a szereplőket.
A békebeli kis limonádékat szívesen megnézem, de én jó filmet mostanában magyar alkotásban nem láttam. :/ Erőltetett humor.
Belenéztem talán a második részbe. Ilyen gyatra színészi játékkal ritkán találkozom. A történet is lapos, jó magyar módra politikai áthallásos, és az egész olyan gagyi. Szóval nem töltöm vele az időmet.
Kiváncsi voltam, hogy értékeli a nép, 2,3/10-et találtam. Nem csodálom.
Így látom én is. Kivételt képez a mi kis falunk első sorozata. Azon még tudtam nevetni.
A mostani sorozatok számomra nézhetetlenek, de az RTL szintén.
Egyre ritkábban adnak olyan műsort, amiért érdemes az időmet adni.
Az öreg állandóan ordít.
A fia meg buta mint a tök.