Tényleg beszállt 1 galamb a kórházba az ablakon 1 beteg emberke ágyához? Nem volt szegénynek senkije sem. (beszélgetés)
Kösz, nem értettem. Szép story, csak nem hihető. De hát szeretjük a misztikumot...
A galamboknak ilyen apró agyuk van.:) Félre ne érts, én, az emberek többségével ellentétben, szeretem a galambokat. Szegények nagyon balfa szok. Éveken keresztül fészkeltek a gázórámon minden tavasszal, de sosem sikerült nekik fészket rakni a segítségünk nélkül. Azóta is rejtély, hogy sikerül nekik túlélni ilyen számban.
Nagyjából 10 év alatt egyetlen fiókát sikerült nekik kikölteni. Hol leverték a tojásokat, hol elhagyták a fészket. Azt az egyetlent is mi mentettük, amikor kirepült először. Átrepült az istenadta a szomszéd szőlőjére, és nem tudott visszajönni. 30 galamb cirkuszolt körülötte nagyon hangosan, és jött a vihar. Ne tudd meg... Férjem hozta a létrát, leszedte a fiókát, visszatette a fészekbe. :)))
Facebookon terjed, hogy egy idős bácsinak/néninek nincs senkije, egyetlen szórakozása galambokat etetni a téren.
Mikor kórházba kerül, egy galamb, amit ő etetett, berepül hozzá.
Nem mézem le az Embert csak öreg és beteg Embereket sajnálatból keddvességből Emberkézem!
Nem hallottál még ilyenről mifelénk így van ez!!
Ok, beszállt az ablakon. De mi ebben a szenzáció? Az ablak nyitva, a galamb tud repülni, berepül a nyitott ablakon. Hozzám már denevér is repült be. Pedig azok ritkábbak lakott területen, mint a galambok.
És hogy jön a galamb berepüléséhez, hogy a betegnek nincs senkije? Nem értem, mit is akarsz mondani.
Ne alázd meg az Embert, hogy emberke.
Amennyiben beszállt egy madár az kórterembe, az rég rossz, mert az ablakokra szúnyoghálót kell/lene szerelni. A galamb sok fertőző betegséget terjeszt, így nagyon nem kívánatos a kórteremben.
A fél füled talán egy mesét hallott valahol.
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mi ez a "himlő"? Reggelre a fiamon testszerte szúnyogcsípésre hasonlító foltok jelentek meg, mindenhol. Szegénynek nagyon viszket. Mi ez?
- Miért érzem magam mégis anyagilag szegénynek?
- Tudna valaki egy nagyon jó érsebészt ajánlani? Anyám a visszereit szeretné megműttetni, már nagyon fájnak szegénynek!
- Szolnoki Hetényi kórházba szülés után tényleg MINDENT vinni kell a babának? Ruha, pelus, törlőkendő?