Teli szilikontalpas (tapadótalpas) bébi zoknit keresek elfogadható áron. Hol keressek? (tudásbázis)
ok :)
közben megtaláltam a brendonosat,17-es van ráírva.teszek fel képet az adatlapomra,erről (a balosról)bomlott le a csúszós selyemcérna.ha vállalod hogy visszaöltöd a zoknira a bőrrészt szívesen nektek adom.nekem a kis vékonyka lábáról lecsúszott,ducibb lábfejű babának való inkább.
Még az is elfogadható, csak nem adnék horror ezeket db zoknikért...
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Igen, én is a teljes szilikonosra szavazok!
Köszönöm Barbibogi, ott még nem is néztem és mégis elfogadhatóbb!
Homern végülis hamar nő a lábuk:)Van olyan amire nincs szükségetek?..mert akkor megbeszélhetnénk...
Hú,ilyen pici biztos nincs nekem,19-es lábbal született a fiam :S
Azt a fajtát én nem ajánlom amelyik olyan hogy egy vastag zoknira van körben rávarrva a bőrtalp.Nekem kibomlott a varrás,leesett a bőrtalp,a sarka egyáltalán nem idomult a lábához,mindig lecsúszott stb.Az enyémen vagy a teljes szilikontalpas zokni volt vagy a liliputi kis bőr cipőcskéje.
Szia, nekünk is sok ilyen zoknink van, ezt hordjuk a lakásba cipő helyett. kik, lidl, c&a-ba vettem őket, lidl-be szokott lenni 2 pár 799 ft... és az jó minőség.
De volt pl brendonos zoknink is ami felül zokni a talpán pedig bőr talp volt varrva, ilyenkor februárba már le szokták árazni mert ez téli cuccnak számít, azt ezer ft körül vettem..
A csúszásgátló tappancsok még nem jöttek le, pedig van olyan zokni ami már kb 1 éves és agyon mostam!
További ajánlott fórumok:
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Idősebb férfi? Mennyi szerintetek az elfogadható a korban?
- Egerben tudtok jó éttermet ajánlani elfogadható áron?
- Ha a szerető "csal meg" az elfogadhatatlan?