Televízió-érzékenység. Ti is érzékenyek vagytok a TV-re? (beszélgetős fórum)
Én megértelek, sőt a sorstársad vagyok!!!
Ugyanezeket érezTEM a TV-től (ugye veszed, hogy ez nálam már múlt idő:)
- émelygés
- hányinger
- fejfájás
- lefáradok
- szédülés
- illetve ez inkább lelki dolog volt nálam is,mert a fenti tünetek miatt totál nyűgös lettem és sírnom kellett!
Én elmentem a dokihoz és FELÍRT EGY SZEMÜVEGET!!!
Hállelúja! Megsegített az Úr!
...és azóta a TV a legjobb barátom!:)
Én nem rég pont ilyeneket éreztem a gáz boylertől.
Legalább is először azt hittem, hogy a gáz boyler sistereg és azt hallom, illetve azt gondoltam, hogy ettől szédülök, stb., de kiderült, hogy a fülem sisterget, amit a vérnyomás emelkedés, csökkenés okoz...
Ja ismerem ezt a betegséget! :)
Tévéundoritisz
Nagyon csúny, szexuális úton terjedő fertőző betegség, és persze gyógyíthatatlan is. :)
A férjem is így van vele főleg régen amikor egy nagy üzletben ahol tvket árulnak a sok tévétől ki kellett menekülnie. Különben rosszul lesz, epilepsziás, pont erre, semmi mástól nem jön ki rajta ugyanezek a tünetei!!
Menj el dokihoz!!!!!
Évek óta tudod magadról. Kerüld el. Ezen más nem fog segíteni.
Az én szervezetem is produkál tüneteket, ha hülye emberek közelébe kerülök, fel megy a vérnyomásom, verekedni akarok, tikkel a szemem, abroncs van a fejem körül, el akarok menekülni....és meg is teszem :D
oda kell erőszakolni magad a tv-hez? miért csak nem kötelességből nézed?
azt hittem azért ogy kikapcsolódj
További ajánlott fórumok:
- "Laktóz Érzékenyek Társasága" hol van?
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- A jelmezviselés szociálisan érzékenyebbé tesz
- Mennyire a szülő hibája, ha a baba érzékenyebb az átlagosnál?