Telefonszám tulajdonosának kiderítése!!! Hogyan? (beszélgetés)
Most találtam erre a fórumra,látom, jó régi már, de elolvastam.
Kíváncsi lennék, kiderítették e végül,ki küldte az sms.t,és mi lett utána?
Szia. Igen le kellett nekem és neki is higgadni, ez így van.
Remélem jó döntést hozott ezzel a várakozással.
szia..
köszi a tájékoztatást..)
látod..mikor lehiggad az ember és tisztább a feje jobban átlátja a helyzetet..
majd Ő eldönti mit akar.
azt látja ,hogy számíthat rád..jó testvére vagy..)
reméljük nem történt meg az ,amit sejteni vél és minden rendbe jön kettejük között..
Igen.Ezert is irtam,hogy a tesoja gondolja at,hogy meg tudja e ezt bocsajtani a parjanak.Persze lehet,hogy ezt majd csak idovel erzi,mert most a duhe,megbantottsaga beszel belole.
Vegulis most is baj van,mert apa felrejar/anya sir,es megis el tudjak titkolni a gyerekek elol.Vagy jol tudjak kezelni.Ha borul a bili,utana is disztingvalni kell a gyerekek miatt.
Az meg termeszetes,hogy a gyerek szereti a szuleit.Szeresse is!Ezek toluk fuggetlen dolgok,es nem is szabad egy ilyen dolog miatt a gyereket az apja ellen hangolni.Foleg ugy hogy ha megbocsajtas a vege.Ezert jo elore gondolkozni,megha nehez is ilyenkor.De ha valas,akkor sem.
Meg attol is fugg,hogy hany eves gyerekekrol van szo.
arra mondtam,hogy a gyerekek észreveszik,ha nem jó a szülők kapcsolata azt érzik és látják.
mondjuk hiába derül ki,hogy apa megcsalta anyát..attól Ők még szeretni fogják.
ezt csak a tiedhez csatoltam önálló gondolatmenet volt..)
amúgy meg két fél ,ha együtt akar maradni annyi mindent képes megbocsájtani egymásnak nem úgy eszik a kását ahogy főzik..
első nekifutásból az ember mond ezt azt aztán meg lehet meg a nagy kibékülés.
ki mit tud elnézni a másiknak.
Meg egy karacsony hagyjan is,de itt az eletukrol van szo.A tovabbi egyutt vagy kulon elesrol.
Tesodnak el kell gondolkoznia,hogy meg fogja tudni ezt valaha bocsajtani vagy sem.Ez most komoly!Mert ha ugy erzi,hogy igen,akkor tenyleg nincs ertelme most elohozni a dolgot,ha viszont nem akkor meg mihamarabb tul kell esni a beszelgetesen.Attol meg a gyerekeknek nem kell elmondani,hogy mi van a hatterben!Lehet ezt kimeletesen is.Ugy hogy ok ne vegyek eszre.Tudom nehez,de valahogy meg lehet oldani.
Vegulis most az apjuk is ezt csinalja.Titokban megoldja a dolgait,ugy hogy a gyerekek,meg a feleseg "nem tud" rola(szerinte).Kockara teszi a csaladjat,es kicsit se erdekli mennyire fognak serulni a gyerekei,vagy a felesege.
lehet addigra el is felejtenék a történetet,ha most megbeszélnék.
Nem biztos,hogy olyan komoly,hogy szétmennek
A gyerekekre tekintettel van, meg kíméli őket, de a te kezed legyen mocskos? Nagyon együttérző, tényleg.
Az én tesóm sose lőcsölne rám ilyen feladatot. Ha nagyon akarná, felhívná a számot maga.
Azt irtad regota gondok voltak koztuk.Akkor ez sajnos valahol varhato volt,hogy be fog kovetkezni.Mert vagy valtoztat ket ember,vagy elvalnak,vagy megcsalas a vege.
En nem hivogatnam azt a csajt,mert abbol csak a baj lesz,ez hotziher!A csaj is beraghat,meg levaghatja hogy tesod hivta fel(vagy te ez lenyegtelen).Lehet a csaj azt se tudja,hogy felesege van,ezen se lepodnek meg.
De eloszor akkor is tesodnak meg a ferjenek kell beszelnie egymassal.Utana meg mindig lehet nyomozgatni.
ez még nem bizonyíték a tényleges megcsalásra..ez kérlek még a flörtbe is beletartozhat!évődés!invitálás de még nem tény!
fúj de rühellem az ilyen nőket!!!de a pasit is aki ilyeneket csinálgat!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Adásvételi szerződés nélkül, hogyan lehet bizonyítani, hogy valami már nincs az én tulajdonomban?
- Lakásunkba albérlők laknak 4 gyerekkel. Hogyan lehet őket kitenni onnan? Milyen jogai vannak egy tulajdonosnak?
- Hogyan kell helyesen hívni mobilról Írországi telefonszámot?
- Egy telefonszám tulajdonosát keresem, hogyan deríthetném ki?
- Hogyan lehet lenyomozni egy zaklató telefonszám tulajdonosát?