Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát? (tudásbázis)
Egyszerűen, odamész, és elkéred:))))
Vagy megadja, vagy nem:)
A topik indítója már nem tagja a portálnak...:( Úgy látszik, nem tudtunk elég és megfelelő tanácsot adni:((
Pedig éppen azt akartam kérdezni, megvan-e már az a telefonszám, vagy még ott tart az ügy, hogy hogyan szerezze meg.
Még ilyet...!:)
Nem lehet, hogy csak szégyenlQs :( ez az oka, nincs önbizalma fél az esetleges vissza utasítástól stb .. Nálunk is ez volt 34 éve..azóta sem bántuk meg a kezdeményezést,hogy én léptem meg helyette(régen azt mondták anyám asszony katonája :).
De miért ne lehetne a mai világban a NQnek is kezdeményezni? Egyenesen elkérve szemtQl-szemben. Úgyis is kiderül aztán hogyan tovább.Nem itélni-SZERETNI, tisztelni kell a MÁSikat.
Talán a száddal, azzal tudnád a legkönnyebben megfogalmazni és tudtára adni, mit is szeretnél.
De minek a telefonszáma?!
SEHOGY!
Semmit nem utálnak jobban a pasik, mint a nyomulós nőket!...
De ha mégis valahogy kicsikarod a kapcsolatot, akkor tudnod kell, hogy kezdettől vállaltad az alárendelt szerepet, pedig normális esetben a nőnek kellene "vezényelni".
Ha a pasi magától nem kezdeményez, akkor nem is érdemes körülzsonganod.
(Amúgy vannak apró kis trükkök, amivel "kicsikarhatod" a pasik figyelmét : hajad igazgatása, arcod végigsimítása, szemezés nemkihívóan, keze, mellkasa megérintése mintegy véletlenűl, stb.) Mindent úgy kell csinálni, hogy a pasi ne vegye észre, hogy "léprecsalják".
nincs az a pasi amelyiknek elkérném a telefonszámát!
vadászösztönnel rendelkeznek a pasik.. uncsi ha a vad megadja magát!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell helyesen hívni mobilról Írországi telefonszámot?
- Egy telefonszám tulajdonosát keresem, hogyan deríthetném ki?
- Hogyan lehet lenyomozni egy zaklató telefonszám tulajdonosát?
- Hogyan kell számítógépre lementeni a telefonszámokat a mobilomról?
- Hogyan lehet pendrive-ra lementeni az a telefonszámokat?
- Ha valakinek csak a nevét tudom, és a telefonszámát, tudok-e email címet keresni? Hogyan?