Hogyan lehet pendrive-ra lementeni az a telefonszámokat? (tudásbázis)
Ha SIM-re mentetted, akkor ugy, ahogy mar irtak - uj teloba kartya be, es onnet mentheto.
Ha telefonra mentetted, akkor keress fel egy ugyfelszolgalatot, hatha ok tudnak segiteni.
Es a tovabbiakban ajanlom, hogy szinkronizald a kontaktlistadat valamilyen online szolgaltatassal - en gmailre mentem -, onnet ki tudod vezetni excelbe, es elmenteni pendrive-ra. De nem fog kelleni, mert ha uj telefont, SIm-et is veszel, csak szinkronizalod a fiokoddal, es ott lesznek a szamok :)
Keritesz egy ugyaniyen telefont és átrakod a SIM kártyát, onnan már az adatkábellel oda mented ahova akarod
Az is lehet, nem vagyok biztos benne, hogy más Android készülékkel is működne ez a művelet
Persze a memóriába mentett te.számoknak annyi
De én mindig SIM-re mentem azokat
Sehogy!
NomNom jól mondja a többit.
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a telefonszolgáltató, amelyiknél lehetőség van egymás között ingyen beszélni?
- Titkosként nyilvántartott telefonszámot meg lehetne valahogy tudni mégis valamilyen úton-módon?
- Álítólag van egy központi adatnyilván tartás vagy mi, ahol cégek megvásárolhatják a címünket telefonszámainkat, és ott le lehet tiltani hogy
- Elkészítettem az adóbevallást. Nincs otthon nyomtatóm, hogy lehet pen-drive-ra lementeni?
- Hol lehet régi telefonszámokat megtudni?Vonalas telefonét.Esetleg tud valaki segíteni, kb. 10 évvel ezelőttit, és Hajdú-Bihar megye
- Hogyan kell számítógépre lementeni a telefonszámokat a mobilomról?