Télapó, hol vagy? (beszélgetés)
Én is kb majdnem ugyanígy vtam, és az doki nem talált semmit, csak stressz-stressz-stressz. Meg még azt mondta, h az is bekavarhat, ha pl beveszek vmi gyógyszert, akár egy szimpla algopirin is elég lehet, vagy az is bnne lehet, h megborult a szervezetem az életmódváltás és a sok mozgás miatt.
úgyh, szúúúúszááá, ne idegeskedj, az érettségin meg utólag röhögni fogsz, h hát ez meg mi volt, ezért tanultál meg idegeskedtél ennyit?! :D
Szia!
Csinálj tesztet holnap reggel is első vizeletből. Ha pozitív lesz, akkor tudod mi a helyzet, ha nem és továbbra sem jön meg, akkor menj el orvoshoz, mert más is okozhatja, nehogy később nagyobb gondod legyen belőle....
De igen, a stressz miatt is lehet....
Sziasztok!
Egy elég furcsa esetről kérdezném meg a véleményeteket. Sokat olvastam már erről a témáról a neten, de mintha nekem pont fordítva játszódott volna le. Március első hete környékén volt egy felelőtlenségünk a barátommal, nem ment el, utána óvszerrel védekeztünk. Tudom nagy hiba volt, ezért már magamat jól kiosztottam. Ezenkívül mindig védekezünk/védekeztünk óvszerrel. Azóta úgymond nem volt semmi. Egy pár napra rá, március közepén, minden ok nélkül egy hétig barnás folyásom volt. Aztán ahogy jött, abba is maradt. 20-ára kellett volna, hogy megjöjjön. Azóta semmi. Semmi nyomát nem észleltem annak, hogy meg akar jönni, se annak, hogy babát várok. 27-én vasárnap csináltam egy tesztet, negatív lett. Nem fáj a hasam, a derekam, nincs hányingerem. Semmi. Gondolkodtam a második teszten. Idén érettségizek, elég sok stressz ért mostanában. Lehetek babás, vagy a nyomás miatt nincs?
Köszönöm szépen előre is az észrevételeket!
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Hány éves koráben tudja meg egy gyerek, hogy nem létezik igaziból Télapó?
- Nektek mit hozott a Télapó?
- 3 napja felém se néz, pedig ma télapó van :(
- Hol láthatna a kislányom Télapót Pesten vagy annak közelében?