3 napja felém se néz, pedig ma télapó van :( (beszélgetés)
Ahogy elnéztem a felhasználó már törölte magát... ilyenem nekem is volt... Találkoztunk, egyből egy listával kezdett, hogy milyen neki az álombarátnő... majd másnap este írt egy email-t, hogy ráérek-e következő nap. Én visszaírtam, hogy nem, hétköznap jobb lenne... azóta se reagál...
Maga az a tudat idegesít, hogyha ennyire besz.ri, akkor mit vár? Vagy hogy egyből szabaddá teszem a vasárnapom, mert ő szombaton gondol egyet? Hihetetlen mit képzelnek a pasik, és utána ők vannak megsértődve...
Szívesen írnék neki egy email-t, hogy mit képzel magáról, de kapcsolatot már biztos nem akarok tőle, első találkozásnál se ugrotta meg a lécet, csak gondoltam ha megint elhív, kap még egy esélyt...
Nekem most volt hasonló helyzet.
Édes pasi hivott, de nem tudtam felvenni. Később vissza csörgettem, de nem reagált. Vártam 3 napot, semmi. Ma irtam neki egy sms-t, hogy mi a helyzet, remélem, minden ok.
És mi volt? Ahogy átment az sms, kb 10 másodperc múlva már hivott is, és kb 10 percet beszéltünk nagyon kedvesen. Holnap találkozunk.. :)
Bezonyám!! :)
Ha esett, ha fútt, ott voltunk a piros padnál... nem kellett egyeztetni, üzengetni, lemondani, visszacsörögni.....hmm, régi szép idők:))
Annyit megér, hogy egyszer rácsörögsz. Akkor minden kiderül. Lehet, hogy ő is tesztel téged, hogy fontos-e, hogy talizzatok, keresed-e, ha ő nem keres.
Egyszer felhívnám, ha negatívan reagál, vagy nem hív vissza, akkor felejtős.
Ne foglalkozz vele,ne tervezz vele,ha akarná már rég le lenne fixálva a köv időpont,és azt se hagyd hogy az alakuljon ki,hogy pénteken szól,hogy holnap ráérsz-e szivi:)
Azt mindig tudja az ember hogy mikor igen és mikor nem.Ahol agyalni kell és matematikázni,abból nekem eddig soha semmi jó nem sült ki.
Ötvenes években a szovjetek vezették be a Télapó elnevezést.
Most olvastam, hogy Gyed Maróznak hívják, és ilyen gonoszan néz ki:
Minálunk sokan nem szeretik a tél apót... Csak a Mikulást...
Nem is érteni kell...felfogni...ha valakinek fontos lennél, és tetszenél (az hogy kinek ki jön be, nem kinézett kérdése, lehet vki bombanő és kisugárzás, akkor keresne, ez a biztos. A többit meg lehet találgatni, de sztem nem érdemes. Biztos nem veled van a baj, csak ti épp nem vagytok egymásra hangolva :-(
Tudom, hogy nehéz, de el kell fogadni és túl kell rajta lépni!
Köszi!
Ezt nem értem. Nagyon jó volt, Ő akarta, millió témánk volt, simogatta az arcom, megdicsért és azt mondta mikor elváltunk ezt minden nap el tudnám viselni. És az első randi után is ezt mondta...
Nem vagyok nagyképű 8 éve járok ide oda találka, hosszabb rövidebb kapcsolatok, de még ilyen nem volt aki nem keresett 3 nap után. Vagy éjjel írtak vagy másnap reggel.
Ezek után nekem ne mondja senki, hogy a nők hazudnak a férfiak legalább akkora színészek, ha nem jobban. Szóval nem értem, de ez van ez is eljött!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel?
- Vetélés után mikortól számoljuk az új ciklust? A vetélés napjától, vagy pedig a vetélés miatti vérzés elmúlásától?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Iszom egy energiaitalt. Pedig azt mondtam egy pár napja,...
- Két napja fáj a gátam. Ma reggelre pedig úgy bedagadt, hogy szinte ülni alig bírok. Vajon mi az és mitől lehet?
- Ti hol töltitek a Télapó napját?