Tejszínes, krémsajtos csirkemell recept
30 perc
A Tejszínes, krémsajtos csirkemell hozzávalói:
2 egész csirkemell, kockára vagy csíkokra vágva
Főzőtejszín 0,5l
Krémsajt 25 dkg
Só
Bors
Bazsalikom
Őrölt kömény
Étolaj
A Tejszínes, krémsajtos csirkemell elkészítési módja:
A kockára vagy csíkokra vágott csirkemellet olajon megpirítom. Megsózom, borsozom, kis fűszerköményt adok hozzá, ízlés szerint kevés bazsalikomot (ha van friss akkor azt, ha nincs, akkor szárított is jó ), majd hozzáöntöm a főzőtejszínt, meg a krémsajtot és jól elkeverem. A tűzre visszatéve átforralom, majd kifőtt tésztával, nokedlivel, esetleg hasábbal tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: steinné, 2009. okt. 31. 16:08
A tejszínes, krémsajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.