Tejszínes karalábéfőzelék virslivel recept

2 karalábé
1 krumpli
1 hagyma
1/2 evk. cukor
2 evk. liszt
1 dl tejszín+1 dl víz
só,bors,petrezselyem
virsli
A Tejszínes karalábéfőzelék virslivel elkészítési módja:
Olajon vagy vajon megdinszteljük a hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott karalábét,krumplit,cukrot,s felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk és fedő alatt puhára főzzük. A lisztet elkeverjük a víz+tejszín keverékben,s ha puha a karalábé,hozzáöntjük és a virsliket is belekarikázzuk.Pár percig rotyogtatjuk.(Ha túl sűrű,tejjel kell hígítani)
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: mongi, 2008. máj. 22. 22:53
A tejszínes karalábéfőzelék virslivel elkészítési módja és hozzávalói.