Tejszínes, gesztenyés tekercs recept



5 tojás
5 kanál szénhidrát szegény liszt
5 evőkanál folyékony édesítő
1cs sütőpor
Krém:1 csomag natur gesztenye püré,(cukormentes)
1 üveg rumaroma
3 deci Hulala cukormentes
Fél vanília aroma
4 evőkanál xilit
A Tejszínes, gesztenyés tekercs elkészítési módja:
Tojást az édesítővel habosra keverem,majd hozzá adom a lisztet sütőport Megsüttöm nem tudom hány fokon mindeig szemre szoktam,ha megsült kiveszem,még fórrón feltekerem mint a piskótatekercset hagyom kihűlni. Krém:Hulalát jó keményre felverem a Xilittel,aztán ha felvertem hozzá adom a rumarormát,geszte pürét és jol össze dolgozom. meg kenem a tésztát feltekerem majd a külsejét is megkenem.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Noricica1987, 2013. márc. 15. 15:07
A tejszínes, gesztenyés tekercs elkészítési módja és hozzávalói.