Márványos karamell szelet recept


15 dkg liszt (szénhidrát csökkentett)
15 kanál édesítő
4 db tojás
fél csomag sütőpor
1 dl tej
1 dl olaj
2 csomag instant kávéKrém
5 dl tej
2 csomag főzős karamellás pudingpor
15 kanál por édesítő
20dkg ráma
Teteje
500 ml tejszín
Máz
2 kávéskanál karamellás pudingpor
2 teáskanál étolaj
3 teáskanál édesítő
1-1,5 dl víz
A Márványos karamell szelet elkészítési módja:
A hozzávalókat összedolgozzuk, közepes méretű tepsibe öntjük és megsütjük. A tejben megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt, hozzáadjuk a édesítővel habosra kevert Ramát és a kihűlt tészta tetejére kenjük. A tejszínt felverjük és rákenjük a krém tetejére. A máz hozzávalóit megfőzzük, kissé hűlni hagyjuk, majd rákenjük a tejszín tetejére, végül egy hústűvel megcirógatjuk, hogy szép márványos legyen.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Noricica1987, 2013. márc. 29. 06:43
A márványos karamell szelet elkészítési módja és hozzávalói.