Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes földimogyoró-leves recept

Tejszínes földimogyoró-leves recept

A Tejszínes földimogyoró-leves hozzávalói:
4 személyre:
300 g sótlan,
apróra darált földimogyoró,
100 g sós mogyoró egészben,
2 db karikára vágott zöldhagyma,
1/2 teáskanál őrölt koriander,
1-2 szár friss menta vagy 2 teáskanál szárított, 1/4 teáskanál őrölt chili,
1 dl tejföl,
7,5 dl zöldséglé.


A Tejszínes földimogyoró-leves elkészítési módja:
A hozzávalókat - a tejföl és a sózott mogyoró kivételével - fazékban 10 percig főzzük. Amikor kész, a tejfölt és a sós mogyorót is belekeverve forrón vagy hidegen tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes földimogyoró-leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook