Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kolbászos-sajtos buci recept

Kolbászos-sajtos buci recept

A Kolbászos-sajtos buci hozzávalói:
2 dkg élesztő
negyed liter tej
fél kg liszt
1 dl tejföl
1 kiskanál só
kolbász karikák
sajt


A Kolbászos-sajtos buci elkészítési módja:
Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk, és kb. fél órát langyos helyen kelesztjük. A tésztát kb. 1 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk tetszés szerinti nagyságú formákra. A kiszaggatott tésztákra ráhelyezünk egy karika kolbászt, a kolbászra egy darab sajtot, majd összecsomagoljuk, mint a szilvás gombócokat, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük tojással a tetejét és 180 fokon szép pirosra sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kolbászos-sajtos buci elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook