Tejszínes csirke/pulyka recept
30 perc
300 kcal
2-3
1kg csirke/pulyka filé
egy kis olaj, oliva
egy kis vegeta, ételízesítő
egy kis csipet majoranna
5-6 cikk fokhagyma
1 doboz tejszín
1 kanál(evő)liszt
A Tejszínes csirke/pulyka elkészítési módja:
Pulyka, csirke húst csíkokra, vagy kockára vágod, egy kis olajon megpirítod míg kifehéredik, utána megszórod ételízesítővel, és majorannával, addig puhítod a húst míg elkészül, beletöröd a fokhagymát, kikevered a lisztet a tejszínnel és hozzáöntöd.
Gyorsan hamar elkészül, rizzsel tálald. Könnyű és finom.
Egészségetekre!:-))
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gyorgyi7, 2007. jún. 21. 09:46
A tejszínes csirke/pulyka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.