Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes csirke/pulyka recept

Tejszínes csirke/pulyka recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 300 kcal
Zsírtartalom 2-3

A Tejszínes csirke/pulyka hozzávalói:
1kg csirke/pulyka filé
egy kis olaj, oliva
egy kis vegeta, ételízesítő
egy kis csipet majoranna
5-6 cikk fokhagyma
1 doboz tejszín
1 kanál(evő)liszt


A Tejszínes csirke/pulyka elkészítési módja:
Pulyka, csirke húst csíkokra, vagy kockára vágod, egy kis olajon megpirítod míg kifehéredik, utána megszórod ételízesítővel, és majorannával, addig puhítod a húst míg elkészül, beletöröd a fokhagymát, kikevered a lisztet a tejszínnel és hozzáöntöd.

Gyorsan hamar elkészül, rizzsel tálald. Könnyű és finom.
Egészségetekre!:-))


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes csirke/pulyka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook