Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykamell édes gyümölcsökkel recept

Pulykamell édes gyümölcsökkel recept

A Pulykamell édes gyümölcsökkel hozzávalói:
8-10 szelet pulykamell(csirke is jó)
különféle gyümölcs(lehet konzerv is)
bors,vegeta,
vaj,víz


A Pulykamell édes gyümölcsökkel elkészítési módja:
A húst jól bevegetázzuk,kicsit borsozzuk, majd a sütõedénybe teszünk 10-15 dkg vajat, egy kis vizet és megfõzzük.A gyümölcsöket puhára fõzzük ( a konzervben már puhák), majd egy lábasban 5 dkg vajjal az apró darab gyümölcsöket megpároljuk.Lehetõleg édeskés gyümölcsök legyenek.Miután elkészültek, a húsra rákanalazod a lecsöpögtetett gyümölcsöket.Köretként lehet krumpligombócot tálalni, ami így készül:a fõtt krumplit összetöröd, kihûtöd,elkevered kevés vajjal,sóval, majd annyi liszttel, hogy közepes keménységû állaga legyen. Gombócokat formálsz belõle és kisütöd(legjobb fritõzben, ha másképpen, akkor is bõ olajban).


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykamell édes gyümölcsökkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook