Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Tejszínes borsófőzelék recept

Tejszínes borsófőzelék recept

A Tejszínes borsófőzelék hozzávalói:
1 kg fagyasztott zöldborsó
3 dl főzőtejszín
3-4 evőkanál tetszés szerinti liszt
ételízesítő
só, bors, pici cukor


Tejszínes borsófőzelék

A Tejszínes borsófőzelék elkészítési módja:
A borsót feltesszük főni, közben sózzuk ízesítjük, majd forrástól számított tíz percig főzzük. Közben a lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a borsóhoz. Amikor újra felforr, picit főzzük, ízesítjük még ha kell.

Sült virslivel, fasírozottal, kolbásszal, tükörtojással, vagy akár üresen is nagyon finom.


Kategória: Főzelékek receptjei


A tejszínes borsófőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook