Tejfölös-mustáros csirkemáj recept
A Tejfölös-mustáros csirkemáj hozzávalói:1 közepes hagyma
1 nagyobb csemege uborka
3-4 ek. olaj
50 dkg csirkemáj
1 dl tejszín
3 ek. mustár
1 dl tejföl
ízlés szerint só, bors
A Tejfölös-mustáros csirkemáj elkészítési módja:
A hagymár félbe vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. Az uborkát gyufaszálnyi vékonyra vágjuk. A hagymát üvegesre pirítjuk, és a májat beletesszük. Erős lángon a májat fehéredésig pirítjuk. Az uborkát, a tejszínt, a mustárt meg a tejfölt hozzáadjuk. 1 dl vizet öntünk rá, és lefedve 10 percig pároljuk.Csak tálaláskor sózzuk és borsozzuk. Rizzsel tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: kattyus, 2009. febr. 23. 20:30
A tejfölös-mustáros csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.