Szabolcsi rakott hús recept
A Szabolcsi rakott hús hozzávalói:1 kg krumpli
70 dkg darált hús
1 fej hagyma
1 nagy tejföl
1 ek pirospaprika
ízlés szerint só, bors, fokhagyma, majoranna
A Szabolcsi rakott hús elkészítési módja:
A krumplit felteszed héjában főni. A darált húst hagyományos pörköltnek megfőzöd. Ha megfőtt a krumpli megpucolod, és karikákra vágod. Egy tűzálló tálat kivajazol,belerakod a krumpli felét. Erre ráborítod az összes pörköltet. Tetejére jön a maradék krumpli, arra pedig a tejföl Jól átsütjük. Melegen tálalod.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: kattyus, 2009. febr. 17. 21:06
A szabolcsi rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.