Tejfölös, gombás csirkemell recept

2 db csirkemellfilé
20 dkg gomba
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 kanál liszt
1 dl olaj
só, bors
1 kávéskanál pirospaprika
A Tejfölös, gombás csirkemell elkészítési módja:
A tejfölös csirkemellhez forró olajban megpirítjuk az összevágott hagymát és rádobjuk a csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a darabolt gombát, sót, borsot, pirospaprikát és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Befedve puhára pároljuk. Közben 1 kanál lisztet és tejfölt jól elkavarjuk, majd a húsra öntjük és felforraljuk, hogy besűrűsödjön. A tejfölös csirkemellet vágott petrezselyemzölddel díszítjük, kifőtt tésztával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. okt. 5. 17:22
A tejfölös, gombás csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.