Tejfehérje, tejcukor, szójaérzékeny 18 hónapos babámat mivel tudom kicsit felhízlalni? Anyukák kinek van ebben tapasztalata? (tudásbázis)
5. bring12
2011. jún. 7. 14:12
szia!a sinlac nagyon jó!a gasztroenterológus ha kiírja 250ft egy doboz.az én lányom 2 éves múlt,de reggelire még azt eszik,mert szereti n agyon,ő is allergiás a tejre.
4. kalinkoz
2011. jún. 7. 12:54
Sinlac, adhatod neki innivalóként tej helyett, vagy pépként gyümölccsel.
3. 09d65bf33d
2011. jún. 7. 08:34
Fantomalt nevű kiegészítő tápszert tegyél az ételeibe!
2. Barka.
2011. jún. 6. 22:01
Szia!
Az én lányom tej- és tojásérzékeny volt... mi tápszert kaptunk, a pepti plusz 2-t.... az elég jól táplálta a gyereket, annak ellenére hogy másfél éves koráig szopizott... abban az időben szinte csak ezt volt hajlandó megenni... nem írtak fel tej-szójamentes tápszert a kicsinek?
1. judy7411
2011. jún. 6. 21:56
Tejfehérje, tejcukor, szójaérzékeny 18 hónapos babámat mivel tudom kicsit felhízlalni? Anyukák kinek van ebben tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- A tejfehérje mikor ürül ki csecsemőknél a szervezetből?
- 6 hónapos tejfehérjeérzékeny mit egyen?
- Laktózérzékenység vagy tejfehérje allergia?Úgy tudtam laktózérzékeny vagyok, de a laktózmentes tejtől is produkálom a tüneteket..
- Hulala tejszín, növényi? Tejfehérjével? Tudja valaki, hogy akkor tejmentes vagy nem?
- Lehet kapni olcsóbb, tejfehérje-mentes tápszert?