Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejben sült csirkecombfilé recept

Tejben sült csirkecombfilé recept

Elkészítési idő 120 perc

A Tejben sült csirkecombfilé hozzávalói:
1 kg csirkecomb filé
3 tojás
25 dkg sajt
4-5 dl tej vagy főzőtejszín
Liszt, só, fokhagyma granulátum


Tejben sült csirkecombfilé 1.Tejben sült csirkecombfilé 2.


A Tejben sült csirkecombfilé elkészítési módja:
A csirkecombokat felezem, sózom-fokhagymázom és állni hagyom egy kicsit. Utána egyenként jól megforgatom lisztben és a vékonyan kiolajozott tepsibe rakom. 3 tojást felverek sóval, belereszelem a sajtot és felöntöm a tejjel-tejszínnel. Összekeverem és ráöntöm a húsra. 180 fokra előmelegített sütőben sütöm kb 1,5 órát alsó-felső sütéssel.

Aki szereti a rántottát, annak bejön. Család szerint rántottás csirke:)


Kategória: Húsételek receptjei


A tejben sült csirkecombfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook