Tejben sült csirkecombfilé recept
120 perc
A Tejben sült csirkecombfilé hozzávalói:
1 kg csirkecomb filé
3 tojás
25 dkg sajt
4-5 dl tej vagy főzőtejszín
Liszt, só, fokhagyma granulátum
A Tejben sült csirkecombfilé elkészítési módja:
A csirkecombokat felezem, sózom-fokhagymázom és állni hagyom egy kicsit. Utána egyenként jól megforgatom lisztben és a vékonyan kiolajozott tepsibe rakom. 3 tojást felverek sóval, belereszelem a sajtot és felöntöm a tejjel-tejszínnel. Összekeverem és ráöntöm a húsra. 180 fokra előmelegített sütőben sütöm kb 1,5 órát alsó-felső sütéssel.
Aki szereti a rántottát, annak bejön. Család szerint rántottás csirke:)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Bless the child, 2020. jún. 1. 10:32
A tejben sült csirkecombfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.