Tehetek cukrot a pehelykönnyű túrós tésztájába? (tudásbázis)
8. izaanyu
2013. ápr. 14. 12:39
Elkészült, sikerült, finom lett, de volt abban valami, amit Zebracsikó mondott: "a töltelék édessége éppen elegendő".
Jó étvágyat mindenkinek a mai ebédhez!
7. izaanyu
2013. ápr. 14. 10:04
már bele is tettem, később visszatérek, és megírom, hogy így is pehelykönnyű lett-e, mert gyanítom, hogy a cukor a súlya miatt van kihagyva ebből a tésztából, de hátha mást is érdekel, hogy sikerül-e édesen is.
Köszi!
6. zebracsikó (válaszként erre: 4. - Izaanyu)
2013. ápr. 14. 10:01
amúgy nem rontod el vele
5. zebracsikó (válaszként erre: 4. - Izaanyu)
2013. ápr. 14. 10:00
minek annyi cukor?? annyira vékony ennek a tésztája, hogy a töltelék édessége éppen elegendő
4. izaanyu
2013. ápr. 14. 09:55
az megvan, hogy fél kávéskanálnyi, de én magát a tésztát szeretném édesre, legalább 15 dkg cukrot adnék hozzá, ha tudnám, hogy ezzel nem rontom el.
3. zebracsikó
2013. ápr. 14. 09:52
egy kevés kellene, hogy meginduljon az élesztő
2. izaanyu
2013. ápr. 14. 09:51
Minden talált recept cukor-nélküli vagy csak minimális cukrot ír. De én édesre szeretném. Elrontom, ha teszek bele?
1. izaanyu
2013. ápr. 14. 09:50
Tehetek cukrot a pehelykönnyű túrós tésztájába?
További ajánlott fórumok:
- Túl sok vajat tettem az almás rétes tésztájába, mit csináljak vele?
- Miért nem kell tenni a torták tésztájába sütőport?
- Lehet hogy buta kérdés...bocsi érte.Szerintetek olaj helyett lehet zsírt tenni a süti tésztájába?
- Tehetek még bele cukrot? Már majdnem ki van forrva a meggyborom, de savanyúnak tűnik.
- Sajtos pogácsát szeretnék sütni, a tésztájába nyomhatok sonkás, tömlős sajtot?
- Megvan valakinek a csokis kuglóf receptje, aminek tejföl is van a tésztájában?