Tégla / csúsztatott zsalu? (beszélgetés)
Ez bizony igaz! :)
Lehet hétvégén megpróbáljuk ;)
Ha 93-ban epult a haz, akkor valoszinuleg targytalan, amit irtam :) En a 70-es - 80-as evekben epultekre gondoltam.
Tipp: miert nem megy oda, es beszelsz nehany szomszeddal, mik az o tapasztalataik? Annal relevansabb velemenyt nem fogsz kapni.
Köszi Moncsa!
93-ban épült ez a ház amit speciel néztünk, jó tudni ilyeneket:(
Már annyi hirdetést végignéztem, hogy nem is igaz,hogy nincs egy normális, megfizethető áron, mármint tégla.
Persze részint a mi hibánk, mert sok az elvárás :(
Karyka, a csusztatott zsalus modszer maga alapvetoen nem rossz, megis, szerintem nezz szet meg egy kicsit. Reszint azok az okok miatt, amit a tobbiek tapasztalatbol leirtak; reszint azert, mert a csusztatott zsalus epuletek nagy resze a "szockorszakban" epult, es sajnos gyakran a felhasznalt alapanyagok egeszsegkarosito osszetevoket is tartalmaztak (felteszem, egy ilyen tarsashazrol van szo). Nyilvan nem az osszes, de nem tudhatod. Ebbol a szempontbol speciel meg a panel is jobb.
Tapasztalatom ugyan szerencsere nincs, epiteszettanbol tanultuk, amit irtam.
Sok szerencset a lakasvasarlashoz! (Bar szegenykem, most jol elvettuk a kedved :(( )
Szuper :( pedig ajánlják, olyan is aki csinált is már építkezésen.
Hát most elkenődtem, pedig jó kis kecó amit kinéztünk,bár se nem sarki , se nem konvektoros,de ezek hallatán megfontolandó.. :(
köszi
Sziasztok!
Lakás vásárlás előtt állunk, ezért kérnék egy kis segítséget azoktól, akik csúsztatott zsalus szerkezetű társasházban laknak! mi jelenleg téglában lakunk és félek, hogy nem e panel tulajdonságokkal rendelkezik!
Télen nem hidegek a falak? Meleg van a lakásban, akkor is ha nincs frissen leszigetelve?
Szomszéd lakásokból nem hallható át nagyon zaj?
Köszi szépen!
További ajánlott fórumok:
- Építkezés: gyorsház vagy tégla?
- Hova érdemes költözni? Debrecenben melyik a legjobb, úri környék? Belváros, téglaházak vagy hol van a menő környék?
- Ki nem fizetett túlóra és le nem csúsztatott túlóra
- Nagyméretű téglából hány darabot vegyünk?
- Könnyűszerkezetes készház kontra tégla
- A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó?