Teáztatod hasfájós kisbabádat? (tudásbázis)
Rendben...az a baj,amúgy,hogy én minden reggel tejeskávéval kezdem a napot(ez jelenthet 2-3 dl tejet is),plusz napközben még egy ilyen adag lecsúszik :(((
És most olvasgattam,hogy sokan ezt kipróbálták és segített :)
Úgy hogy mától tejmentesen élek egy darabig és meglátjuk a mai napot!
Már csak azt kéne tudni,hogy az ilyen 3in1-ben kávékban lévő tejpor mennyire befolyásolja az esetleges pocakfájást???
Na,de este írok,hogy mi volt a hatás.
(De a szélcső tényleg nagyon sokat segít,ha tele van szelekkel,nagyon ajánlom)
Na ez nagyon érdekel engem is:)
Kérlek majd ha lesz időd, írd már emg, hog használ-e a tejmentes étrend, mert akkor én is kipróbálnám!
Minden jót addig is:)
Egyenlőre sokat sajnos,pedig már jó lenne ha elmúlna.
Próbáld ki a szélcsövet,nagyon sokat segít,sok pukit ki tudsz vele szabadítani :)
Holnaptól kipróbálom a tejmentes étrendet. Meglátjuk...remélem már nem kell sokat szenvedni és elmúlik egyik napról a másikra.
Tyű, akkor neked is eszik szépen:)
Sokat fáj a hasa?
Nekem tekereg meg nyög, sokat szenved:(
Néha már legszívesebben feladnám az egész szoptatást:(
Szia!
Nálunk is ugyan ez a helyzet :( Mi 14 hetesek vagyunk.
És a Fiam is megduplázta 2 hónapos korára a súlyát,pedig Ő 4400 grammal született. Szeret enni.Csak anyatejes.
Én is gondolkodom már a teán,de a cumisüveget nem fogadja el. Nem tudom mi volna a jó megoldás. Minden esetre kipróbálom a Mecsek teát.
Én is azt a Baby Mecsek édesköményes teát adtam neki...
Meg még patikában kapható csipkebogyóhústeát adtam neki 1 hetes korától minden nap olyan 5 hónapos koráig..Gyerekorvos tanácsolta nekem..Azt mondjuk immunrendszer erősítésre...
De soha nem volt gondunk a teák miatt a fiam pocakjával..
Én szoptattam mellette (2 éves koráig)...
A védőnő nagyon ellene volt a teáknak, de mondtam neki, hogy a gyerekorvos pedig pont tanácsolta, hogy adjak neki...
(ilyenkor aztán nehéz eldönteni, mi a jó)
Most 2 és fél éves a fiam.
7 hetes kislányom sokat szenved, tekereg, szélgörcsei naponta többször gyötrik. Sokat is szopizik, ezt vissza kellett fogni, mert megevett akár 230 grammot is.
Ajánlották a Baby Mecsek teát, hogy itatgassam napközben, az jó a pocakjára és talán nem is fog úgy falni:) (7 hét alatt majdnem megduplázta a születési súlyát, 3,2kg-6kg)
A védőnő azt mondta, pici cukrot tegyek bele, ez könnyíti a kakát is.
Használtunk Infacolt, Espumisant, Gripe Watert, nem igazán segítettek.
Szerintetek teáztassam? Ha igen, minden nap? Tartósan?
Köszi