Mam cumisüveg milyen? Használ hasfájós babáknál? (beszélgetés)
Én vízforralóba melegítettem az előre felforralt vizet.1 hét után már olyan profi voltam hogy tudtam ha elszámolok 25-ig akkor tökéletes hőmérsékletű lesz.....)))1-szer próbáltam cumisüveg melegítővel, de azt lehetetlen volt kivárni.De most már tejet iszik azt bizony mikróba melegítem....
Remélem segítettem.
na jó, de tényleg, csak mikrózni lehet ezt a Mam-os cumisüveget?
nekem 2 van belőle, de azt mondta a védőnő, hogy nem szabad a tápszert sem mikrózni benne ...
akkor hogyan? mert ha vízbe teszem, kifolyik alul a lényeg ...
vykusz, te mit mondasz?
Mi is nagyon szeretjük.A fiam csak ezt volt hajlandó elfogadni, pedig próbáltunk másik kettőt is.Most 1,5 éves az esti tejet még mindig az első üvegekből issza.És cumiból is csak a Mam-ot fogadta el.Mindent kibír.Pedig gépbe mosogatom, most kezdem észre venni hogy kezd lekopni a minta.
Mekkora a cumi rajta? Mert az 1-ből kicsit jön. A lányomnál is és a most 6 hetes fiamnál is nagyon bevált, néha azért balhézik, mert nem jön belőle a kajcsi.
Levehető aljú az üveg?
Nekem is MAM-os cumisüvegem van, sajnos nincs elég tejem és a baba sem szeret szopni. De sajnos állandóan fuldoklik tőle, most akarok másik fajtát venni. Csak nem tudom melyiket, az Aventestől is állandóan félrenyelt, mert ömlött a szájába a kajcsi.
A vizet én is mikróban forralom, sokkal kényelmesebb valóban. Melegíteni már nem akartam benne csak sürgős esetben, de így nem marad más választásom.:(
Mikrózom első pillanattól.:SS Tudom,hogy nem túl jó,de én a tápszernek való vizet is mikróztam. nem volt erőm melegítgetni.:S
Talán van mikró is, amit lehet használni. Te mikrózod egyébként vagy hogy melegíted?
Hát,ezt jó,hogy mondod,mert jövő hétvégén készülünk nyaralni,és a hotelben szerintem ilyen melegítő van! :SSS
Cumisüveg melegítőbe teszem, amiben vízben áll az üveg és így a meleg hatására az alján lévő gumi szelep elmozdul és a lukon kifolyik a tápszer. Más nem tapasztalt még ilyet?
Most vettem észre, hogy a mam cumisüveget nem lehet vízágyas melegítőbe tenni? Az alján kifolyik a tápszer. Másnál is volt ilyen? Csak mikrózni lehet?:(
Akkor megpróbálom én is így. Köszi!
A nagyobbnál annyira "okos" voltam, hogy teát nem akartam neki adni, hiába volt durván hasfájós. Remélem tényleg használni fog.
Én már 3-4 hetesen teát adtam neki.2 kiskanáltól nem telik meg a pocak.enyém evett rendesen.sőt!!!:-)
Még csak 6 hetes a kisfiam.:)
De akkor is megeszi az adagot? Mert attól félek, ilyenkor megtelik a teával és nem eszik rendesen.
Evés előtt adtam neki vagy közben.Akkor lehet közben ha türelmes és nem üvölt ha elveszed a kaját.De kajcsi előtt nagyon szívesen benyalta a teát!!.-DD
utána ne add mert nem fogja elfogadni.
Nagyon köszi a tanácsokat! Még egy kérdés: A teát hogyan itattátok vele? Két étkezés között vagy evés után?
Nekünk is bevált a Mam! Kb 3 hetes koruktól abból esznek a fiaim és nagyon szeretjük! Csak a cumikat cserélgetem rajta. De a javasolt teákat is próbáld ki, az én fiaim is itták, habár mi a filterest, mert a doki néni csak a "világos" teát javasolta.
Én is így voltam csak legyintettem az "öregeknek" hogy én jobban tudom és csend.De hát csak van benne valami!:-))Úgy csináld hogy vegyél édesköményt de termést és kamilla virágot ne filtert semmiből.babavizet felforralod kb. 10-15 szem az édesköményből (de több is lehet ha nem használna majd kitapasztalod először inkább kevesebb legyen) a kamillából én 1-2 kiskanállal szoktam beletenni.hagyod állni 15-20 percet és kihűtöd langyosra.először csak 3-4 kiskanállal adj neki hogy megszokja a pocak.Nagyokat fog tőle durrogni a pelus!!!:-)azért kell kevéssel indítani hogy nehogy a hirtelen ismeretlentől fájjon a pocak.Ja és én mellé még sab simplexet is adtam később persze felváltva!!Remélem segítettem!!!Ezt nekem az orvosunk mondta miután rákérdeztem szóval nem én találtam ám ki!:-)Még annyi hogy nekem nem fogadta el cukor nélkül picit kellett belecsempésznem!
Nálunk használt. Hasfájos fiamnál mintha elvágták volna a fájdalmat!!
Igen, ez így van. Sajnos a nagy fiam miatt tudom milyen. A pici meg nagyon sok levegőt nyel evés közben, nehezen büfizik és ez okozza néhány napja, hogy fáj a hasa. Ezért gondoltam másik cumisüvegre.
Nekem is pocifájós volt Lili nagyon, semmi sem használt, kinőtte.
Nekem volt 3 hetem, amikor gyógyszerszedés miatt nem szopizhatott a baba. Hogy ne felejtse el a cicit közben, mi Breastflow cumisüveget használtunk, szerencsére kaptam egyet ismerőstől.
Úgy tudom, nagyon nem egyszerű beszerezni, de a legjobb cicizés mellett.
a mamos cumisüvegeknek alul lyukas az alja..hogy a baba ne nyeljen feleslegesen levegőt...nekünk bevált.
Köszi a tippet. Én is kipróbáltam már mindent, ha nagyon hasfájós a baba ezek a szerek semmit se érnek valóban.:( A teát nem próbáltam, nem hittem benne, de akkor most ez fog jönni.
Szia.A Dr. Brown-os cumisüveg nagyon jó.Igaz mi csak teához használtuk.Az én fiam is hasfájós volt.Nekünk semmi se vált be se infacol, espumisan. gripe vtertől még jobban kínlódott.Édeskömény tea kamillával a tuti.Csodákat tett a babóval pedig nem akartam anyukámra hallgatni mert ma már vannak modernebb és jobb megoldások!:-)
Pótolnom kell sajnos. Az első fiamnál se volt elég tejem, de 4 hónapos koráig erőltettem a dolgot és mivel hasfájós is volt, meg valószínűleg így éhes is, egész nap sírt. Ezt nem akarom még egyszer. Meg 3 éves gyerek mellett már nem is működik a dolog.
Megnézem, bár a mam cumija úgy néz ki működik, csak nem akartam üveget is venni, mert az előző fiamtól megmaradtak az aventes üvegek.
További ajánlott fórumok: