Cumisüveg vagy etetőcumi a sűrűbb gyümölcslének? Milyet lehetne használni 4 hónapos babának? (tudásbázis kérdés)
megvettük ezt a hosszú lukas aventes cumit és bevált, szépen jön belőle a lé. itta is :)
köszi mindenkinek!
sztem nézz körül itt is:)
hú. ez most kicsit sok volt és nehezen érthető. kezdő vagyok a szakmában :)
tehát ezek teásak és tejesek lehetnek? nekem csak az tűnt fel eddig hány luk van rajta. minden márkából van nagyobb lukú? vagy valamelyik jobb?
a lyuk a lényeg:) ha a teás lyukon nem jön át az inni való,akkor vegyél tejeset..azon tuti átfolyik.. nálunk pl vicces mert vízhez,teához teásat használunk. gyümiléhez tejeset... etetésnél: a tápszerhez teásat,mert a Mildibé a tejesen nagyon ömlik...korábbi tápszerhez(Milupa)tejeset használtunk mi is.. ha viszont ebédelünk és főzeléket kap akkor már főzelékeset,mert azon jön át rendesen... persze mindig olyan csomagot veszek mindegyikből ami 2 darabos..nem ugyanazt használom teához,mint tápszerhez:D
az avent-esnek széles szája van,úgy emlékszem...
ahhoz illő cumibetétet kell venni :)
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Van valakinek avent egyirányú rendszer cumisüvege? Hogyan kell használni?