Te szereted az esküvő hangulatát? (beszélgetés)
Szia Petrak!
Örülök, hogy jól érezted magad!
Nem hiszed el, én úgy vágyom már lagziba. Utoljára a sajátomon voltam közel 7 éve. Egyikünk családjából se akarnak házasodni a fiatalok. Bár most van kilátásban egy lagzi, igaz nem családon belül, de talán jobb is így.
Ősszel kerül majd rá sor, az még odébb van.
Szia "tücsimücsi"
Köszönöm a kérdésed, most jöttem csak beszámolni. Már egyszer fent voltam ma, de csak a leveleimet olvastam el. Egész nap aludtam.
Először is: nagyon kellemes volt! :D :D :D
Amitől annyira féltem, az az volt, hogy nekiállnak üvöltözni, énekelni, a zenészek lakodalmast játszanak... - mindebből semmi sem volt!
A zene csak egyetlen egy férfi volt, aki a "hétköznapjaiban" Bach-ot játszik. Ehhez mérten egyetlen egy hamis hang nem volt a zenéjében. Nem volt semmi lakodalmas rock - csupán háttérnek szólt, hallkan, kellemesen.
Három párt nem ismertem, a többieket igen, úgyhogy hatalmasat beszélgettünk. Van akikkel két-három éve nem találkoztam, jó volt elmondani egymásnak az ez idő alatt történteket.
Hála az égnek, ez nem az un. lagzi volt, hanem inkább baráti beszélgetés. De szerintem ez tovább meg fog maradni, mintha leizzadva, ugrándozva, berúgva üvöltözve telt volna az este (sőt az éjjel, mert hajnali 4 körül lett vége).
A menyasszonyi ruha egy álom volt, csuda egyszerű és olyan elegáns!
Nem kértek semmilyen ajándékot, csak volt egy menyasszonytánc-szerű néhány perces "mozgás", és ott adta oda mindenki a keresztszülőnek a szánt összeget. Honnan kerítettek egy hatalmas fonott kosarat, azt nem tudom, de nagy ötlet volt.
Ja, és jól átvertek, mert azt mondta nekem mindenki, hogy leszünk vagy kétszázan, és az étterem is alig lesz elég, annyi emberke fog jönni. Ezzel szemben az a társaság volt, akikkel összejárunk névnapra, szülinapra, és szüretelni is együtt megyünk. Ezt a kis "átverést" nekem találták ki, hogy "fossak" előre. Sikerült! De nem haragudtam ám, ez más kapcsolat. Aranyosak voltak. És az, hogy mindenki benne volt a buliban, hogy engem vicceljenek meg.
Amikor együtt vagyunk, akkor mindig téma,hogy épp milyen koncertet, milyen bulit "kellett" elhalasztanom, hogy velük legyek. Na ezért volt most ez a kis meglepi a 200 emberrel.
Szia Petrak!
Mesélj! Tényleg olyan szörnyű volt a tegnapi esküvő ill. lagzi?
Szia!
Mintha a mi esküvőnkről írtál volna!:D Nálunk is rock szólt, ahogy KELL!:D Már a házasságkötő teremben is OSSIAN volt a bevonuló zene.... Na, akkor láttunk a döbbenetet némelyek arcán, de aztán megszokták a klímát az emberek!:D Mi úgy gondoltuk, hogy ez a mi napunk és szóljanak a MI ZENÉINK!:D Életünk legcsodálatosabb napja volt!:DDD
Nem szeretem,éppen ezért nálunk ki is maradt,még ha "kaptunk" is emiatt.
Az eskövő az én napom,illetev a miénk a férjemmel.Akkor meg ne a "kedves" rokonok akarják nekem megmondani,hogy mit hogyan kellene a mi nagy napunkon.Főleg,hogy az utolsó fillérig ketten álltuk a költségeket a férjemmel.
Esküvő után,szűk családi körben elemntünk egy hangulatos étterembe.Gyönyörűen volt díszítve a helyiség és az asztal is,a menü pedig isteni volt...hmm.!
Utálom a lakodalmas zenét,táncolni sem szeretek,legalább is nem arra a zenére és undorodom a jópofizós alkoholistáktól!
Sajnos el kell menni, mert Apukám barátjának a fia a vőlegény. Össze járunk, szüretelni szoktunk együtt, születésnapot, névnapot ünneplünk együtt, de az nem ilyen 200 fős rendezvény.
Tavalyelőtt pld. egy szuper esküvőn voltam, ott végig rock szólt. Mivel a szülők a fiatal pár által megszokták ezt a fajta zenét - mindenki nagyon élvezte, hogy a cd-ről szólt az összeválogatott rock. Teljesen otthonos volt a hangulat, de mégis felemelő, mert olyan számok szóltak a házasságkötő teremben nem a szokványos nászinduló, hanem egy gyönyörű szerelmes dal egy rock bandától, az étkezés alatt kellemes "háttérzene", aztán amikor már a beszélgetésen is túl volt mindenki, akkor a tánc. Mindenki tudta rázni a fiataltól az öregig.
Értem.
De nem muszáj végig ott lenned, ha annyira nem bírod.
Egyébként muszáj menned?
Olyan viszonyban vagy az illetővel, hogy sértődés lenne, ha nem lennél ott?
Kedves Petrak!
Remélem nem veszed rossz néven, ha megkérdezem Tőled, hogy nem lehet véletlenül, hogy az adatlapodon megemlített problémád miatt utálod annyira az esküvőket?
Tudod, én még soha nem voltam "balhés" esküvőn.
De amíg nem akadtam rá az Igazira és előtte mindig magánéleti problémáim voltak én sem szerettem igazán esküvőre járni. Most én tényleg magamból indultam ki.
Azért is fordult meg ez a fejembe veled kapcsolatban, mert annyira nem készíthet ki egy esküvő, hogy nyugtatót kéne bevenned.
Ki nem állhatom, hogy ott kell hallgatni azt a zenét, ott üvölt mindenki, be van rúgva, kötekednek, egymást járatják le az idősebb házaspárok, a fiatalok meg féltékenykednek... Nagyon utálok esküvőre járni.
De kijelenthetem, hogy rohadtul nagy a tűrőképességem, mert ennek ellenére ma ismét esküvő. Tavaly előtt is voltam.
Vettem be nyugtatót, hogy kibírjam.
Te hogy vagy vele? Szeretsz esküvőre járni? Szereted az ezzel járó összes cirkuszt?
További ajánlott fórumok:
- Szereted vagy nem szereted?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- 1 éves, pár hónapos macskát egyedül hagyom kb. 36 órára? Nem lesz rossz a hangulata? Hétköznap kb. 9 órát így is egyedül volt
- Ti mennyire igazodtok a párotok hangulatához?
- Volt valaki a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron? Érdemes kimenni, jó a hangulata, vagy inkább lökdösődés és tömeg?
- Hol lehet mézeskalács-kiszúrót kapni? Angyalka, ember, csillag, stb. formákat keresek, amik illenek a karácsony hangulatához.