Ti mennyire igazodtok a párotok hangulatához? (beszélgetés)
Szerintem egy párkapcsolatban, ha nem akarjuk is kihat a másik hangulata ránk. Persze, ez nem kikövetelés miatt, hanem azért, mert ismerjük a másikat, fontos nekünk, így ha baja van, akkor igen is érezzük.
Mindenkinek vannak rossz napjai és akaratlanul is ráragad a másikra. Nincs ezen mit megbeszélni. Vagy toleráljuk vagy nem.
Ha nem tudjuk tolerálni, mert olyan fokozatú, ami nekünk sok, akkor lépni kell.
Szerintem van súlya a kimondott szavaknak! 🤷🏻♀️
Sok ember befolyásolható!
Ha 20 évig nyel valaki, nem reagált, akkor elég fura lenne dobbantani! 3 hónap után azért ez is más…
Nem úgy tűnik.
Lehetnek rossz napjai az embernek,de ne a másikon töltse ki a dühét ,fájdalmát ,akármit.
Ha 20 évig nyelte akkor nyelje még 20 évig?
Tényleg azon múlik valaki sorsa, döntése hogy itt mit írnak idegenek? Ne már.
Mindenkinek vannak rossz napjai,bár nektek tuti nincs. :)
Tudom, kivételek vagytok. :)
Megszoktam kérdezni mikor mensizik. :)Tényleg megszoktam kérdezni. :)
Komolyra véve..,nem szoktuk hagyni a másikat nyavalyogni. Ha szar kedvem van, akkor megmossa a fejem, megbeszéljük, ha neki van nyafi napja azt is megbeszéljük. Kilendítjük a másikat az állapotából.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire szóltok bele a párotok életébe?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- 1 éves, pár hónapos macskát egyedül hagyom kb. 36 órára? Nem lesz rossz a hangulata? Hétköznap kb. 9 órát így is egyedül volt
- Te szereted az esküvő hangulatát?
- Volt valaki a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron? Érdemes kimenni, jó a hangulata, vagy inkább lökdösődés és tömeg?
- Hol lehet mézeskalács-kiszúrót kapni? Angyalka, ember, csillag, stb. formákat keresek, amik illenek a karácsony hangulatához.