Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:( (beszélgetés)
duma színház a youtube-on (kb 15-20 perc alatt elfelejted, hogy volt vmi bajod:-))),
hoxa fórumok
Erőt merítek a fiamból :) Ilyenkor gyakrabban kérek tőle puszit, és mikor meglátom, hogy jön felém és csücsörít(3 éves), rögtön jobb lesz :)
Felhívom az anyut :) ( MIndegy hány éves vagyok )
Sajnos benyomok kis csokit, vagy amit írtatok itt a hoxán ( 5perces sütit) :) és keresek egy jó vígjátékot.
És ők nem tudnak segíteni?
Néztem az adatlapodat,nem sok minden derült ki belőle:(Látom parfümökkel foglalkozol,és ennyi:(
Próbálj meg naplót írni,írd ki magadból azokat a dolgokat,amik nyomasztanak,bántanak,és persze írd le a jókat is!
A lényeg,próbáld meg pozitívan látni a dolgokat,tudod....nem mindegy,hogy a pohár félig üres,vagy félig tele van!
Tudom,ezek elcsépeltnek hangzanak,de hidd el,segít!
Akkor süssél,főzzél,készítsd el a kedvenc kajádat,menj vegyél magadnak valami apróságot,vagy egy pár szál virágot.....bármit csinálhatsz,csak tereld el a figyelmed!
Nem szabad elhagyni magad,csak ártasz vele,ráadásul nem csak magadnak,hanem a környezetednek is,mert ki szereti ha egy megkeseredett ember van a társaságában?Könnyen elveszítheted a barátaidat ha nem változtatsz a kedélyeden.
Szia
Olyankor "megerőszakolom"magam és rákényszerítem valamilyen elfoglaltságra:)
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ha újrakezdhetnéd az életedet, akkor mit csinálnál máshogy?
- Mi van akkor, ha a közvetlen férfi főnököd nem érti a sokadik nemet sem? Te mit csinálnál, mint nő és beosztott?
- Mit csinálnátok akkor...?