Te mit NEM cserélnél le /tárgyat/, ha hatalmas vagyonhoz jutnál? (beszélgetés)
Fogalmam sincs. Nem hiszem, hogy van olyan tárgyam, amihez túlzottan ragaszkodnék.
Nyilván az ékszereimet, könyveimet, filmjeimet, jó állapotban lévő ruháimat, egyéb használati tárgyaimat nem dobnám ki, míg el nem használódnak.
Lehet látni, hogy mivé válnak egyesek, ha sikeressé válnak, ha pénzhez jutnak. Van aki teljesen kifordul magából.
Nem tudom mi mit nem, egyenlőre csak azt, hogy mit igen! :)
Az biztos, hogy valami nagyon távoli helyre mennék vagy települnék egy jó időre, amíg én magam is felfogom a súlyát. :)
Olyan helyekre menni ahová másképp nem biztos eljutnék.
Kis wellnes, masszázs, kis kondizás. Gyógytornász javaslata lényeges. Amit a test kíván. ;)
Csak azt és annyit.
Jut fejembe nyitnék ilyen " centrumot ". Gyógytornász lenne, mert fontos.
Hát akkor a következő legyen fúrt! :D
Mondjuk, mikor elaludtam benne, akkor azért csálén állt. Szóval ne abban aludjatok! :D
A megszokott fogkefét.
A többire ott van a MasterCard.
A szemüvegemet, mert imádnám a keretnélküli változatot, de mindig lebeszéltek az optikusok,hát most vennék hármat is egyszerre :)
Jah és a fiam régi, öreg, mindenttudó számítógépét egy vadi új, hiperszuperre.
Ez nem csere, csak vennék a férjemnek egy általa imádott autót, újat, hogy élete végéig használhassa.
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Rubint Réka Napi 20 perc- hatalmas kitartással :) Valaki csinálja még?
- Ti hogyan vezetitek le a hirtelen jött, hatalmas dühöt pohártörés nélkül?
- Kivel cserélnél, kinek élnéd szívesen az életét?
- Kivel cserélnél önbizalmat?