Te milyen hajápolási termékeket használsz? (beszélgetés)
DM-es Baby Love sampon (néha kiegészítve szódabikarbónával), Alverde balzsam sérült hajra. Hennával és indigóval festem a hajam, és pakolásként ricinust+extraszűz olivát+Vatika hajolajat használok, néha pluszban tojás sárgája és henna por.
Almaecetes-levendula illós hajöblítés.
Hullámos a hajam. Ha így akarom hagyni, akkor Gliss kur sampon+balzsam és hozzá a Gliss kur spray.
Viszont egyenesen jobban szeretem a hajamat, akkor Tony&Guy sampon, balzsam és ami az abszolút kedvenc, az a hővédő spray-je. Nem töredezik le a hajam a vasalgatástól.
Gliss kur, Syoss pakolás ,Bojtorján hajsampon (hogy ne legyen korpám és ne legyen zsíros sem ez megelőzi ezeket..)
Balzsamot nem használok,elég a pakolás,minden hajmosáshoz használom ,hajat 3 naponta mosok .
És annyiszor vasalom ahányszor mosom, nincs baja...nem törik hosszú és egészséges :)
dm-es Alverde sampon és balzsam
Néha tejes hajpakolás
Head&Shoulders citrus fresh sampon, Balmain balzsam,Senscience hajpakolás és Schwarzkopf Bonacure hajvégápoló,de azt tervezem,h ha elfogy a balzsma,meg a pakolás,akkor Bonacure-t fogok venni helyettük :)
Ja meg persze ricinus + olívaolaj:) Bááár elgondolkoztam a kókuszolajon is :)
Én már évek óta a Sunfleur Vitalizáló 4 gyógynövényes sampont használom. A hajam sokkal dúsabb és fényesebb lett.Az illata nagyon fincsi gyümölcsös...már az illata miatt is felfrissítő.
Én az Auchanban szoktam venni.
Imádom én is a TonyandGuy-t.
Ha megkérdezhetem te melyiket használod?
Én a hövédő krémet. És sokkal szebb a hajam, nem roncsolja annyira a vasaló. :-)
Glysskur
meg avonos,oriflames termékeket.
Logona, mind a festék, mind a sampon és a balzsam. Méregmentes, teljesen természtes.
Hetente egyszer ricinus + olívaolajos hajpakolás, ecetes öblítés.
Glysskur
Elseve
A kérdés fent olvasható, jöhet sampon, balzsam, pakolás, öblítő, szesz... stb. S persze a tapasztalatokat is várjuk! Pozitív, és negatív!
Üdv.: Ditu
További ajánlott fórumok:
- Milyen vírusirtót használsz?
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Milyen sampont használsz?
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Használt valaki Tony&Guy hajápolási termékeket? Elsősorban a hővédő spray érdekelne, de a többi termékről is jöhetnek a vélemények!! :)
- Milyen speciális termékeket használsz sütéshez-főzéshez, ami nem Norbi Updates?