Te milyen ételízesítőt használsz? (beszélgetés)
44. Dodi44
2016. máj. 9. 06:25
Hagyma, fokhagyma, bors, zoldseg, paprika, paradicsom. daralt pirospaprika, so, cuko, stb
43. lolita2112
2016. máj. 9. 04:46
sosem hasznalok semilyent.
42. e4b8a8b24f
2016. máj. 6. 14:37
inkább 'életízesítőt'
41. lolita2112
2016. máj. 5. 09:37
en semilyent
40. a625e4388e
2016. ápr. 21. 17:25
delikát
39. Aredhel
2016. ápr. 19. 20:26
Semmilyet. Én is csak az tudom mondani, hogy nem használok ilyen mű dolgokat, mert feleslegesnek tartom. A párom mondja is mindig az anyósomnak, hogy vegyen rólam példát :D
38. badonyimariaeva
2016. ápr. 18. 21:35
Delikát, de ebből is a pirosat.
37. Bártfai Andrea (válaszként erre: 36. - Globus)
2016. ápr. 18. 21:14
Saját készítésűt használok én is! De mivel nincs konyhakertem, rákényszerülök a vásárolt zöldségekre, - nincs ízük, ezért a húslevesbe erőleves kockát használok.
36. globus
2016. ápr. 18. 20:23
Amit én készítettem ősszel.
35. 81bc27dceb
2016. ápr. 18. 20:18
Delikát
34. Kutyafülét (válaszként erre: 33. - Lldi65)
2016. ápr. 18. 16:20
Gyárilag kikevertet nem, viszont az ételhez illő hagyományost, ahol én döntöm el az arányokat, igen.
33. lldi65
2016. ápr. 18. 16:12
Gyömbért.
32. malkata
2011. máj. 4. 11:25
mi is só és szinezék, ízfokozó stb. mentes bio fűszerkeveréket, de látom nem ez volt a kérdés lényege:)
31. Robi-Tina
2011. márc. 29. 14:27
Vegetát
30. d5ef6da91d
2011. márc. 29. 14:12
Kizárólag valódi zöldfűszereket használok, frissen. Semmilyen műanyaggal nem rontom el az ételeim minőségét vagy az egészségemet.
29. Bártfai Andrea
2011. márc. 26. 08:12
A füst ízű kockákat én is használom, a pörköltszaftot, erő- és tyúklevest, sült hús szaft granulátumot, - és mindenféle fűszert: bazsalikomtól kezdve a zsályáig.
28. bnedora
2011. márc. 23. 23:08
leves-, gulyás-, petrezselyem-, fokhagyma-, füstölt kockákat
27. eb2a9af90b
2011. márc. 23. 17:22
Vegeta ,de nem ragaszkodok semmihez,néha leveskocka:)
26. Bártfai Andrea
2011. márc. 8. 18:40
1 cs. bio szárított zöldségkeveréket összerázogatok 1 cs vegetával vagy delikáttal és befőttes üvegbe rakom. Sokáig elég, és nem kell annyi só az ételbe.
25. Huldra
2011. márc. 8. 18:31
Zöld,- és szárított fűszereket és sót.
24. Kis Cidri
2011. márc. 8. 18:29
Semmit, igyekszem a legjobb alapanyagokat használni.
23. labi
2011. márc. 8. 18:25
Vegetát
22. badonyimariaeva
2011. márc. 8. 16:34
Delikát8, só.
21. Ildikócska
2011. márc. 8. 15:55
Só nélküli szárított zöldségkeverék+az ételbe tengeri só :-)))
20. punku1
2010. febr. 17. 14:33
vegeta
19. radica947
2010. febr. 17. 14:31
A vörös és fokhagymát kihagytam, bocsi.
18. radica947
2010. febr. 17. 14:30
Én csak a magam által eltett ételízesítőt használom, répa, gyökér, karfiol, karalábé, zeller, kelkáposzta, petrus, zeller zöld, paprika, paradicsom, ami a legolcsóbb ősszel, abból veszek, húsdarálón áttekerem, minden kg-hoz 20 dkg sót /nem vákumos, hanem igazi konyhasót/, összekeverem, 1 napig áll, amikor arra járok, megkeverem, másnap üvegekbe /tormás, uncle bans-os, vagy csak normál üvegbe/ rakom, és mehet a polcra. Ha felbontod se kell hűtőbe rakni, mert a só konzervál. Ugyanígy teszek el csöves pirospaprikát, ledarálom, kg/20dkg só. Nagyon finom, levesbe, pörköltbe, de még főzeléket is ezzel ízesítek. A paradicsomlé már természetes, így legalább tudom mi van az ételemben.
17. ubeáta
2010. febr. 16. 15:04
Ízvarázs
16. csiga4dada
2010. febr. 16. 14:58
Delikát8
15. Wenta
2010. febr. 16. 14:30
Vegeta