Te milyen mosóport használsz?Tapasztalat? (tudásbázis)
Weisser Riese a fehérekhez
színesekhez Persil Color vagy Ariel Color
feketékhez Perwoll black magic
Fehérekhez tomi kristály mandulatej pormosozser, szineshez ua csak folyékonyban, öblítő kék lenor.
Folyékony bónux v Tomi kristály v biopon,sárga lenorvolt mig el nem rontották,most fehér silan.
Folyékony Tomi kristály mellé fehér Silan vagy fekete Lenor.
osztrák minőségű arielt hol lehet beszerezni?
köszi
Rá kellett jönnöm és el kellett hinnem , tényleg igaz, hogy az osztrák Ariel jobb, mint a magyar.
Sokáig hülyeségenek tartottam, de kipóbáltam és tényleg - szóval azt használom. Öblítő: Lenor, Coccolino, Silan - amelyik akciós + szeretm a DM Denkmitjét is.
Kisfiamnak szigorúan fehér Lenor .
mosópor: Ariel vagy Persil, mikor melyiket tudom jó áron megvenni.
Öblítő: coccolinó (narancssárga)
Német minőségű Ariel és öblítő (Lenor,Silan),valamint biopon takarékos,és Formil.
Persil Gold, és Coccolino fehér
Lidl es mosópor(sárga)öblítő:lila levendulás-vaníliás Silan
Én Biopon Takarékos mosóport használok, és a kék Lara öblítőt, szeretem ezt a párosítást, szép tiszta is lesz a ruha, s több napig érződik a ruhán a kellemes illat. Most vettem le épp a szárítóról a megszáradt ruhákat, s a kezemen is érzem még mindig a kellemes illatot, itt a számítógépnél.
Brrrrrr......,ne is mond!!! :D
Mosópor Persil, öblítő Lenor világoskék, vagy sárga, de a régi fajta, imádom :)
Mosópor Persil,öblítő Coccolino sárga
Sziasztok! Vett már valaki új sárga Lenort? Mert szerintem förtelmes lett az illata. Az tény, hogy sokkal intenzívebb, de én akarom vissza a régi illatott....
Mosópor:Ariel.
Öblítő:mikor melyik tetszik.Általában Lenor vagy Silan.
Én Bónux mosóport, és Lenor vagy Silán aromaterpiás öblitőt /arany szinüt/ fehér ruhákhoz biopon colort használom.
Ecover mosószert, környezetbarát, nagyon kevés kell belőle és nagyon szépen tisztít. De nekem a töbi termékük is bevált.
Ja és öblitö Lenor.
Régen mindig a kéket vettem,de mostmàr àttértem a fehér sensitiv vàltozatàra.
Én amway mosóport használok,nekem bevált
Fehérekhez Weisser Riese, színesekhez Biopon gél.
Öblítő: Silan/Lenor/coccolino - közülük, azt veszem,amelyik éppen akciós.
Én Biopont (nem takarékost) használok. Szeretem az illatát, elégedett vagyok vele, és nem túl drága.
nálunk nincs extra koszos holmi, nem végzünk olyanfajta munkát, minden cuccot egyszer veszünk fel (kivéve a farmert, azt két-három alkalommal hordjuk egymás után), úgyhogy én legtöbbször a 30 perces gyorsprogramot használom, az nem is nagyon koptatja a holmikat.
fehér ruhákhoz Persil Gold nagyon bejött, színesekhez meg vagy Persil Color, vagy Ariel Color volt eddig, most kipróbáltam a Perwoll Colort (ez nem a gyapjúmosó változat,hanem a sima mosógél) és nagyon meg vagyok elégedve.
Öblítő:: kék Coccolino, Lenor Spring, Gabi Baba vagy a sötétlila Lenor. Rendszerint mindegyikből van itthon és hangulatomnak megfelelően választok.
Dreft, öblítő sárga Lenor. Na,látom ám,új összetétel. Megvettem.Baromi büdi,8amikor megszárad a ruha)az első sokkal jobb.Szerencsére volt még az 1 l-esből 3 egybe csomagolva, így sikerült vennem a régit.
Nekem az Ariel a legjobb!
Évek óta csak ezt használom!
A tomi Kristàly utànzata vagyis ugyanaz a minöség,csak itt nem Tominak,hanem X-TRA -nak nevezzük(Henkel a gyàrto)
Nagyon szeretem,de az Ariel color is tökéletes
arielt és nagyon szeretem, hozzá csakis fehér baba, sensitiv lenort. ez a két illat együtt évek óta fogva tart
Csakis külföldről "szerzett" ariel, vagy persil géllel mosok.Sokkal szebben most mint az itthon forgalmazottak.
További ajánlott fórumok: