Te mibol tudod hogy a parod szeret? (beszélgetés)
Naponta elmondja"szeretlek Kincsem"-es annyira erezteti,hogy szinte hihetetlen.
Abból hogy elkezdek mondani valamit Ő betudja fejezni,tudja mire gondolok.Elég egy pillantás és tudja mivan.Ahogy hozzám ér stb...Sorolhatnám de egy a lényeg Én tudom és érzem is nap mint nap.:)
Jól megijesztették a betegségemmel kapcsolatban ,és hazajött könnyeivel küzdött ,kiment tudtam ,hogy sír .
Én meg azért is meggyógyulok .))))
Sziasztok
és mi van akkor ha azt mondja hogy már nem, de érzem, hogy hazudik, mert még szeret?
Tudom, hogy nem. Első kézből.. :)
miből gondolod,ha már nem szeretne akkor nem lenne veled?
naponta sokszor elmondja és ki is mutatja minden percben
Onnan, hogy ezt nem firtatom.
Érzem.
Azt is érzem, ha hullámvölgyben van a kapcsolatunk.
Ha valami gondom van vele, ha nem tetszik a viselkedése, és ezt meg is jegyzem neki, akkor változtat rajta.
Nem tudom és nem is biztos hogy őszinte, de jól csinálja. Néha már majdnem el is hiszem neki.
Én tudom abból,ahogy rám néz,ahogy hozzám ér és ahogy megcsókol :)ÁLOMPASI:::)))
Azt érezni lehet,ahogy megszólitt,naponta többször megpuszil mikor jövünk megyünk csináljuk mindenki a maga dolgát,ahogy össze bujva TV-zünk minden este es érzem hogy magához szoritt,egyszerüen azt érezni lehet.Persze vannak férfiak akik nem tugyák kimutatni a szeretetet,és az egy nönek fontos hogy érezze hogy szeretik,na meg vannak ferfiak is akiknek ez fontos.Nálunk ez kölcsönös.
Erzem!! latom....mondja...megtesz mindent ertem...vigyaz ram...:))
nem tudom.......... elég ha érzem
érzem és ahogy rámnéz azzal mindent elárul
Szerencsére a párom úgy fejezi ki, hogy szeret, ahogy én várnám, így teljesen biztos vagyok benne, sokféle képpen ki lehet mutatni, csak ha a párban ketten nem egyformán teszik, talán akkor lehet kételkedni a másikban, nálam ilyen eset nem áll fenn.
Nálunk az a baj, h a párom nem tudja kimutatni, ő ezt a családjából hozta :( Én pedig vágyom rá. Mindenki mondja, h higyjem el, h szeret, teljesen máshogy viselkedik velem, mint a régiekkel stb...de azok amikből pont tudná az ember, h igen, ez azt jelenti, azok nincsenek meg...:( El kell valahogy fogadnom ezt, csak egy nőnek kell a megerősítés. Meg nem lenne már velem, ha nem szeretne.
a viselkedéséből, ahogy rám néz, stb.
na álljon meg a nászmenet!!pl a páromnak a hobbija a foci,mert ő a falu nagy csapatának az edzője,és én csatlakozom hozzá,amikor meg táncról van szó/valamilyen alkalomból/akkor már fogja is a kezem,hogy menjünk táncolni,mert azt meg én szeretek nagyon))
Ebben mi az ami rossz?
ez hülyeség... férfinak nem csak egy része a nő az életének...
Sok-sok dologból....
Szeméből,mondataiból,egymásra nézünk és már tudjuk is a másik gondolatát!
Én megtaláltam a másik felem:-))))))
Minden mozdulatából!!)))Ő az én zsákom,vagy én vagyok a foltja!!))
ahogy ram nez, ram mosolyog ;)) atolel..;)) es mondja hogy "szerelmem"...es olyan boldog a kozelebe vagyok..;)) ugrac,,jatszsik...kacag...nagyon edi....es mindent megtesz amit kerek tole...;)
Abból,ahogy -átölel,-megcsókol,-megsimít,-mondja,
-kíván,-és még millió féle képpen kimutatja,ahogy csak lehet(és perszen én is)!!!De ha nem szeretne/szeretném már nem lennénk együtt.
További ajánlott fórumok: